reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

A widzicie ja się niestety cackałam ze starszakiem. Miał alergie i trzeba było wyeliminować czy to nie od detergentów. Ciuszki uwielbialiśmy prasować i ja i mąż więc już 5 lat jak prasujemy i to na wyścigi, kto pierwszy złapie ten prasuje bo ten drugi prasuje pościele (a tego nie lubimy) :-D
Ja prałam przez pierwsze miesiące w proszkach typowo dziecięcych a później przeszłam na sensitive. Póki dziecko nie je stałych pokarmów z plamami nie ma problemu, schody zaczynają się później :-D
Teraz planuję kupić 1 opakowanie dziecięcego typu Lovela a potem zobaczymy.
Podpowiem... w realu jest omo 2 opakowania po 4 kg za 36zł chyba, a może 35. W każdym razie poniżej 40 :-D
A od żelowych kapsułek mogą się psuć pralki bo one mimo że się niby rozpuszczają to nie zawsze do końca (opinia producentów pralek).

reklama
Ja z Alanem loveli używałam do 6 miesiąca pozniej przeszłam na wizyr sensitiv ale płyn do płukania używałam dla dzieci bo miał bardzo delikatny zapach. Pozniej uzywałam lenor sensitiv w sumie do tej pory uzywam wizyr i lenor. Tez kupuje w promocji bo ostatnio wlasnie w biedronce kupiłam za 40zł i do tej pory mam chyba jeszcze na 2-3 prania zostało. Dobry jest jeszcze proszek z lidla chyba 8zł kosztuje 1,5 -2 kg.:happy2:

ciril no wlasnie z tym suszeniem na dworzu moze byc ciezko,bo u mnie wiecej deszczu niz slonca :-D
iza jak dziecko jest alergikiem to zupelnie inna sprawa ;-)i zazdroszcze zapalu do prasowania..:tak:

Dzisiaj zajrzałam do lumpka i kupiłam te 4 ciuszki za £1,5 czyli ok.8zł:-)
DSCF9319.jpgDSCF9320.jpg

reklama
Do góry