reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
hej maminki grudniowe :-)

jestem mamą Grudzien '05 i bede mamą luty '07 :tak: tez jestem na etapie poszukiwan wozka i szukam na forum inspiracji, Atol no moim faworytem tez jest bebe confort twin

Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - w�zki - stela� Twin Club

i tu mam pytanie do Ciebie, jakis cholernie drogi ten wozio - z budkami, oslonkami i foliami ok 3,5tys, gdzie zdecydowalas sie go kupic? u producenta czy w sklepie? ja tak osobie mysle, ze moze by gondolke kupic na allegro, bo jednak stelaz wole nowy. Dodam, ze moj Stasio ma eraz 10mcy i nie ludze sie, ze jak jego braciszek przyjdzie na swiat to nie bedzie potrzebowal wozka, dzieci sie latwo mecza a w tym zestawie b podoba mi sie kombinacja z dostawka.

Tak sobie troche czytalam i Sugarspunsister b dobry wybor z Buzzem, moi znajomi maja i rewela, sa zadowoleni. Dobrze sobie radzi w miescie, sklepie miedzy regalami (to wazne) i na wertepach. No i ladnie wyglada.

Ja mialam pierwszego Jędrocha i musze sie go pozbyc, z racji na ciaze szybciutko kupilam superlekka spacerowke Jane Energy 5kg. Jędroch byl swietny (paski, big kolka, wysoka gondola) ale niestety ciezkie krowsko do dzwigania na 3p.

buzka:biggrin2:

ana.30 moja Hania ma teraz ponad 14 miesiecy, w wozku prawie w ogole nie chce jezdzic, co oczywiscie podejrzewam ze sie zmieni jak konkurentka zajmie jej miejsce;-), w kazdym razie chce jeszcze poczekac troche z kupnem, ja szczerze powiem nie bardzo sie rozgladalam gdzie go kupic, znalazlam tylko taki sklep internetowy FAMILY SHOP - W

Ja chce do jakiegoś konkretnego sklepu z wóziami:-(
A na dniach jak kaska wpłynie lece po kosmetyki dla malucha i pozostałe rzeczy z mojej magicznej listy:-pno i cos dla mnie piżamke do karmienia itp. Już się doczekac nie moge:-D

atol świetny jest ten bebe comfort!!!

Sa_raa jesteś niezastąpiona!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie dzięki:biggrin2::blink::yes::wink:
Co do wózków wszystkie macie rację! Każda i tak wybierze najwłaściwszy dla siebie;-). Będzie dobrze.
Ja dalej się zastanawiam:baffled: ale co tam. Najgorsze jest to że musze mieć fotelik jak najszybciej (do przywiezienia młodego ze szpitala) a nie mam jeszcze pomysłu jaki wózek więc i jaki fotelik:no:. Ale co tam;-) Jeszcze trochę czasu, prawda:confused:

reklama
No nie no wszystkim to może nie:baffled:
Ale z wóziem, fotelikiem i łózeczkiem to jeszcze jeszcze można poczekać najważniejsze, żeby maleństwo było w co ubrać, tak mi się wydaje:confused:

Do góry