reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

A ja dziś w tesco ciuszki pooglądałam i wcale nie ma fajnych. Nie w Tesco. Jeszcze mam zamiar babyfant zwiedzić, ale najprawdopodobniej to na kupieniu wyprawki w allegro tez sie skończy. No bo jeśli kaftanik + śpioszki 56 marki TESCO kosztją 30 zł - a cała wypraweczka w allegro też tyle samo to nie ma głupich.
Sa_raa - czekamy na twoje Kubusie.

reklama
Z termofroty czy jakoś tak tutaj masz link: Pościel do wózka Haftowana z Termofrotty - 4baby (135235386) - Aukcje internetowe Allegro (mają dosyć drogie rzeczy ale naprawde śliczne no i ta kołderka potwierdziła, że solidne, będę jeszcze od nich brała rożek, okrycie polarkowe i kocyk z takiem samaym wzorem chociaż nie wiem czy ten kolor ale to jak kaska wpłynie):eek:
W każdym bądź razie cieplutkie jak nie wiem:-D tylko ta podusia troche maława:baffled: i ta falbaneczka przy mnie mnie wkurza ale przecież nie musze jej urzywać:tak:

Ditka też na niego patrzyłam :-D ten ecru mi się podoba:tak: tylko zdziwiło mnie to, że napisali, żę motyw może być inny niż na zdjęciu w zależności od dostawy a jak mi się inny nie podoba to co mam wziąś taki jaki oni mi wybiorą?? bez sensu troche.

reklama
Do góry