reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
ano drogie jak cholera ale tak chciałam Wam pokazać jakie cudeńka wymyslają:-D
A teraz cos dla mam odnośnie łóżeczek przenośnych znowu: FISHER PRICE jedyne GRAJĄCE LOZECZKO z wibracjami (136767205) - Aukcje internetowe Allegro
Próbowałam licytować nawet z czystej ciekawości, żeby zobaczyć jaką ma cene minimalną, moja ostatnia propozycja to było 60zł i jeszcze tej ceny nie osiągnełam jak chcecie i Wam się spodoba to próbujcie...

sa_raa super rzeczy, zwlaszcza ta posciel do wozka.
jak bedziesz dzidziusia wozic w wozeczku : to plus kombinezon, czy jak?

KICIA dzięki.
Coś mi się czuje, że zima będzie ostra a więc plus kombinezon:tak: a jak będzie mniej zimno to mam cieńszy kombinezon;-) ale kołderka musi być bynajmniej jak dla mnie.

PS. właśnie Pani od łóżeczka fisher price dodała komunikat, że cena minimalna to 250zł!!! troche chyba kobitke pogrzało za tą cene to można mieć normalne duże wybajerzone łózio!!! albo dołożyć troche i nowusieńką którąś z huśtawek lub leżaczek fisher price.

Hej,
A termofrota to nie jest takie cudo, co robią z niego szlafroki i nie wchłania wody? Bo mi się tak coś wydaje... wtedy pościel by zapocała dzidzię. Ale śliczne są te cuda z 4baby.

U mnie śpiworek do wózka jest mega-gruby - pod spód zamierzam tylko pajaca zakładać, bo mi się dzidź zapoci. :tak: Moja mama tez miała taki śpiworek z jakiegoś odzysku w czasach komuny i mówi, że wystarczy pod spód ubrać tak jak chodzi ubrane w domu. Jak jest super zimno to lepiej kocyk. U mnie jest jakaś taka sztuczna rzecz w środku jak w śpiworze plus polar, od zewnątrz materiał jak wózek (coś a la plecaki turystyczne).

reklama
Do góry