reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
a czemu psuja!? ja psuja!?? to moj komputer psuj!!!!!!!! ZEPSUL MI IMAGESHACKA I MOJ POKAZ!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRRRR GRRRRRRRRRRRRR GRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do kocyka - zakupiony w mij! za 105zl. w akpolu widzialam inne akrylowe za 80zl, a byly przeokropne.
rozek za to w akpolu, firma remi, za 40zl (z wkladka kokosowa).
ciuszki w wiekszosci dostalam od szwagierki i z allegro, a te nojki sztuki to glownie h&m i smykus.
polecam te podklady do przewijania (10szt=17.90 w smyku). sa to takie ceratki z fizelinka, ja nie mam zamiaru ich uzywac "jednorazowo", bede kladla dzidzie na pieluszce tetrowej na stronie z ceratka i starczy na wiele dluzej. szukalam wszedzie takiej matki do przewijania tylko z ceratki, ale nie moglam nigdzie znalezc.
teraz mam inny problem - nie moge znalezc takiego hamaczka do wanienki - ktos gdzies widzial cos takiego?
a co do kocyka - zakupiony w mij! za 105zl. w akpolu widzialam inne akrylowe za 80zl, a byly przeokropne.
rozek za to w akpolu, firma remi, za 40zl (z wkladka kokosowa).
ciuszki w wiekszosci dostalam od szwagierki i z allegro, a te nojki sztuki to glownie h&m i smykus.
polecam te podklady do przewijania (10szt=17.90 w smyku). sa to takie ceratki z fizelinka, ja nie mam zamiaru ich uzywac "jednorazowo", bede kladla dzidzie na pieluszce tetrowej na stronie z ceratka i starczy na wiele dluzej. szukalam wszedzie takiej matki do przewijania tylko z ceratki, ale nie moglam nigdzie znalezc.
teraz mam inny problem - nie moge znalezc takiego hamaczka do wanienki - ktos gdzies widzial cos takiego?
sugarspunsister
matka polka superstar
a na allegro patrzylas???
tam cos takiego powinno byc
a jak nie to tetrowa pieluszka jest dobra tez
sluchaj bella a daloby rade zebys mi taki kocyk zakupila u siebie nad morzem?
tam cos takiego powinno byc
a jak nie to tetrowa pieluszka jest dobra tez
sluchaj bella a daloby rade zebys mi taki kocyk zakupila u siebie nad morzem?

..aenye cudeńka
Flanelke z polarnymi misiami mam identyczną. A powiedz mi czy te zawieszki do smoków z kubusiem mają łańcuszek czy taką tasiemke
i ile kosztowały koniecznie
A co to za helikopter??
Roni pozdrowionka dla Mężusia, Malika i Jasia no a kareta królewicza BOMBA

A co to za helikopter??
Roni pozdrowionka dla Mężusia, Malika i Jasia no a kareta królewicza BOMBA

jak w Akpolu liczylam z babka to za: stelaz twin club, 1 gondolke Windoo, 2 siedziska spacerowe z budami, 2 daszki, 2 folie na spacerowki i 1 folia na gondolke wyszlo rowniotko 3tys. po rabacie.
na stronie dystrybutora sa adresy sklepow, mysle, ze jak pojdziesz i popytasz na miejscu to na pewno cos utargujesz, w koncu to spory zakup.
MAXI-COSI,OKBABY, L.ROSSI, BEBECONFORT - Poltrade "Waletko"
na stronie dystrybutora sa adresy sklepow, mysle, ze jak pojdziesz i popytasz na miejscu to na pewno cos utargujesz, w koncu to spory zakup.

MAXI-COSI,OKBABY, L.ROSSI, BEBECONFORT - Poltrade "Waletko"
..aenye
Mama grudniowa'06
sugar, jak cos to spoko (co prawda moj byl przedostatni, ale moze jeszcze jest tamten - ale z wystawy wtedy). ale chyba latwiej byloby, gdybys sprawdzila, czy tego w waszym mama i ja nie ma? albo w innym sklepie tego typu, bo to jest generalnie na zamowienie kocyk, z jakiejs firmy - taki katalog maja jakies 30stron rozych kocykow.. maja tez z kubusiem itp. ale jak nie znajdziesz to nie ma sprawy :-)
sa_raa - na tasiemce, kosztowaly oba 22zl. w mothercare :-) a helikopter to taki kubusiowy zegarek ;-) kiedys dalam mojemu mezusiowi ;-)
roni - wozeczek bajerancki! a matka - no trudno, teraz juz poradze sobie bez matki ;-)
atol, ana.30 - sliczne te podwojne wozeczki..! cena konkret, ale za dwa wozki to i tak niezle. a da sie to rozmontowac (zeby bylo 2x1wozek)?
sa_raa - na tasiemce, kosztowaly oba 22zl. w mothercare :-) a helikopter to taki kubusiowy zegarek ;-) kiedys dalam mojemu mezusiowi ;-)
roni - wozeczek bajerancki! a matka - no trudno, teraz juz poradze sobie bez matki ;-)
atol, ana.30 - sliczne te podwojne wozeczki..! cena konkret, ale za dwa wozki to i tak niezle. a da sie to rozmontowac (zeby bylo 2x1wozek)?
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06