reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Sa_raa wspólczuję Twojej mamie. Ja też jestem udaną trójką, mam jeszcze brata.
Zakupy świetne! Koszula strasznie mi się podoba i zamówię taką samą chyba;-):tak::-) i ta bezpieczna poduszka - to sie naprawde przyda:tak:więc chyba też zamawiam.:blink:

reklama
U mnie najpierw urodził się Brat ( osz to zakała rodziny :-p:-p:-p:-p) a później własnie ta dwójka. Wszyscy nauczyliśmy sie z tym żyć ale Mama jak to Matka do tej pory nie opowiada o tym bo za każdym razem wspomnienia odżywają i płacze:-(heh...lata mineły i żyjemy dalej także Luzik:tak:

CIeszę się, że się zakupki podobają:-)
A powiedzcie mi jeszcze co o tym myślicie:
Podkład do kąpieli+termometr+termofor NOWOŚĆ (137909891) - Aukcje internetowe Allegro

i w dalszym ciągu czekam na opinie odnośnie kocyka bo do popołudnia musze się zdecydować..

Luckymama, aga i kto tam jeszcze ma dzisiaj swoje małe święto gratulacje:-D

Sa_raa - rozumiem twoją mamę - strata dziecka to chyba najgorsze przeżycie. moja mama straciła dwie ciąże (własciwie to jedną dziewczynkę poroniła w 4, a drugą przedwcześnie urodziła - moja siostrzyczka nie przeżyła po urodzeniu w szóstym miesiącu). Moja mama ma teraz nas cztery (ja najstarsza:dry:) i też na mnie chucha i dmucha, abym ja donosiła i szczęśliwie urodziła.

Miłka- kolor ok. Jak dzidzia narobi swoją to przynajmniej plam nie będzie widać:-)

hehehehe...
szczerze mówiąc jakoś na kolor nie zwróciłam uwagi:-pale DIta ma racje jak maluch się skupka to chociaz plam nie będzie:-D

I co ja mam z tym kocykiem zrobić:baffled::confused:

A tam dałam czadu...:-pto zaledwie kropelki w morzu potrzeb...:tak:
Sugar sama się przekonasz jak wreszcie wpadniesz w wir zakupów
A to, to by się kupiło a to, to jeszcze potrzebne i tak lista się powiększa a portfelo chudnie:-p

reklama
sa_roo - dla mnie bezapelacyjnie ten kocyk jasnozolciutki, jednokolorowy :-) albo niebiesiutki! ale fajowe wyprawkowe zakupki!!! rewelacja. ja na razie nie kupuje takich rzeczy typu podusia czy pojemniczki, ale pewnie bedzie mi to potrzebne - wyjdzie w praniu, wtedy sie kupi.
ja jeszcze nie mam tylko reczniczkow - moj men chce wybrac ;-) i jeszcze kilku drobiazgow, ale juz naprawde niewiele tego do kupienia zostalo. szkoda... :-D fajnie sie robi takie zakupki!

a dzisiaj przyszla Filipkowa komoda - musimy po nia jechac do sklepu, juuuuuuppppiiii!!! ciekawe, jak sie wkomponuje w pokoik.

i bede mogla niedlugo prac :-) :-) :-)

Do góry