reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

niom :-) naprawde ladne i niedrogie sa ich mebelki w porownaniu z innymi :-)

roni - nie wiem, czy jutro bede w gdansku... ale w poniedzialek na pewno, wiec moze wtedy sie spotkamy?

reklama
No i Ditka kolejny raz ukłony w Twoim kierunku:tak:
Miałam wielki dylemat który proszek wybrać bo nie wiem jak one pachną i czy sa wogóle dobre:confused:no i teraz już wiem, że sięgne po lovelle. Do tego mają chyba też płyn do płukania nie??

A tego to już nie wiem czy mają płyn do płukania:-):-):-) Wypadłam trochę z obiegu po pięciu latach:-):-):-)

takie pytanko do mamus doswiadczonych: ile mniej wiecej pampersow dziennie sie zuzywa? pytam bo mie ostatnio postraszono ze to kosztuje majatek, a nie wyobrazam sobie wyglupiac sie z tetrowymi tylko po to zeby zaoszczedzic pare grodzy:baffled:

Kuleczko z tetrą wcale nie oszczędzisz bo wydasz kasę na prąd, wode, proszek do prania i jeszcze stracisz czas na prasowanie ;-)
Podobno ok 10 szt :confused:

Miłka, według mnie nie zaoszczędzę, zwłaszcza że czas to też pieniądz. no ale wiesz, są zawsze mądrzejsze ciocie które wszystko wiedzą;-);-)
usłyszałam nawet, że jak jestem za bogata, to mogę sobie kupować pampersy, ale 'inni ludzie' szanują pieniądze. bez komentarza:dry::dry:

SŁUSZNIE.zwlaszcza ze 'oszczedne' ciocie wydaja 10zl dziennie na fajki. a ja nie pale:dry: policzylam ze za te pieluszki to by bylo od 5-7zł na dobę. nie jest wcale tak źle;-)

reklama
Do góry