reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
te eskimo :laugh: :laugh:
Zauważcie cieszymy się z ubrań dla naszych dzieci jak dzieci z ciuszków dla lalek hihihi ;) ;)
Dla mnie bomba, nigdy nie bawiłam się lalkami, a teraz będę mieć repetę! Już się nie mogę doczekać ;D

atol, sliczne ciuszki...

luckymama - ja sie strasznie ciesze ze szmatek ;) wszelkich. i uwielbiam kupowac - czy to dla siebie, czy dla mojego m... a dzidzi tez bede uwielbiala sprawiac ciuszki ;) VIVA PRZECENY ;-) to moje haseuko ;-)

..aenye ja też uwielbiam zakupy i to wszelkie od tych spożywczych po te ciuszkowe :D nie chce myśleć co będzie jak wpadne w szał zakupó dla maluszka :p już zaczynam zbierać kaske ::)

Dla mnie swego czasu zakupy były wielką rozrywką tzn przed ciążą z L. ;D Nawet pójście do sklepu było extra, nie musiałam nic kupić! Najbardziej uwielbiałam akpol i ikeę. Do dzisiaj je lubię. Choć teraz to wygląda tak jakbym goniła po sklepie i w tempie na raz brała wszystko co konieczne! Z dwuipółletnim pytalskim i tak cud, że się udaje ;) a lubię go brać ze sobą. Niech się chłopak przyzwyczaja ;)

Mój ma na mnie sposób taki, że pomalutku i spokojnie tłumaczy mi co z rzeczą którą chcę kupić stanie się za 3 miesiące i czasem sama z niej rezygnuje, a potem jestem mu wdzięczna ;) ;D
Ale już dla dzidzia mam początkowe ciuszki. Nowe jednak chcę kupić body z długim rękawkiem, śpioszki z bardzo delikatnego materiału i skarpetuchy. Taki dobry nowy początek. :laugh:

reklama
Konieczne wręcz ;) zimą. Nie można przegrzać dzidzia a jeden dłuższy rękaw jest lepszy niż koszulka i kaftanik, bo plecy mają wtedy jedną a nie dwie warstwy ;) Mam takich body ogrom!

Do góry