reklama
aga1401
Grudniowa Mama'06
A nasze plany rozpoczecia budowy ugrzezly, poniewaz dzialka jest na terenie architektonicznym - zabytkowym inaczej, i projekt domu z cztero spadowym dachem chyba nie przejdzie. Pieniadze pojda w bloto, a moj luby juz powoli ma dosc tych przepisow i chyba wybudujemy dom tutaj. Zasady sa proste kup kawal laki, znajdz projekt , adwokat, inzynier i zaczynaj. 2 mapki i koniec. Czy naprawde w Polsce skonczy sie kiedys ta biurokracja zasrana. I Dzwonilam do pewnych osob powiazanych z tymi od pozwolen na budowe, to nie chce nawet w lape wziasc, co sie porobilo
, Dita chyba wezme ten domek z Twoja babcia. Moze dla obcych bedzie kochana....

My na przyszły rok planujemy dobudować całkiem oddzielny dom połączony z tym przejściem w postaci ogrodu zimowego. Działeczka obok jest już nasza projekt domu siedzi w mojej głowie a tutaj gdzie obecnie miszkamy mąż będzie miał biuro. Heh...tylko teraz już trzeba pomalutku się zacząc zabierać za papierki bo to wszystko w Polsce trwa miesiącami

KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
sara mam do ciebie pytanko:
ciepla jest ta posciel do wozia co kupilas?
starczy sama ta posciel + kombinezon?
maja jeszcze taka Pościel do wózka na chlodne dni - by 4baby (138598692) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem, ktora bedzie cieplejsza?
mozna to prac w pralce?
ciepla jest ta posciel do wozia co kupilas?
starczy sama ta posciel + kombinezon?
maja jeszcze taka Pościel do wózka na chlodne dni - by 4baby (138598692) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem, ktora bedzie cieplejsza?
mozna to prac w pralce?
..aenye
Mama grudniowa'06
nasz pomysl jest jeszcze pierwszej swiezosci i wiele rzeczy trzeba przemyslec, wielu sie dowiedziec (warunki kredytu, umowa z semeko, wycena na dzien dzisiejszy naszego mieszkania oraz mieszkan semeko juz wybudowanych... itp, itd). na pewno nie zdecydujemy sie w 5 min ;-)
dobrze, ze zaznaczacie takie rzeczy, ja bym nie pomyslala, ze jesli wzrosna koszty, to i cena wzrosnie! kurczaki, bede miala o czym rozmawiac. i rozmyslac.
dla zainteresowanych mieszkankiem strona REDA MIESZKANIA w Redzie - pierwsze zdjecia to zdjecia blokow, ktore juz stoja (jest ich juz ok. 10), dwa ostatnie to planowany budynek (jeden z kilku). na planach - podoba mi sie mieszkanko bud. W5 56.5m
kurczaki, jak sie pierze dzieciece szmatki? w samym proszku (mowie o Loveli), czy z dodatkiem plynu? a co to jest mleczko do prania Lovelli? wystarczy to dac samo???
ale jazda ;-)
dobrze, ze zaznaczacie takie rzeczy, ja bym nie pomyslala, ze jesli wzrosna koszty, to i cena wzrosnie! kurczaki, bede miala o czym rozmawiac. i rozmyslac.
dla zainteresowanych mieszkankiem strona REDA MIESZKANIA w Redzie - pierwsze zdjecia to zdjecia blokow, ktore juz stoja (jest ich juz ok. 10), dwa ostatnie to planowany budynek (jeden z kilku). na planach - podoba mi sie mieszkanko bud. W5 56.5m
kurczaki, jak sie pierze dzieciece szmatki? w samym proszku (mowie o Loveli), czy z dodatkiem plynu? a co to jest mleczko do prania Lovelli? wystarczy to dac samo???
ale jazda ;-)
KICIA mi się wydaje, że obie pościele są tak samo ciepłe a ta którą podałaś może bardziej taką puchową przypomina bo ta moja to taka frotka na wierzchu. Można prać w pralce i myśle, że kołderka + śpiworek to będzie OK.
..aenye mleczko wystarczy dodać samo. Ja piore w pralce na programie pranie ręczne + 1/3 zakrętki płynu do płukania lenor sensitive dla dzieciaczków.
Mieszkanko super jest nad czym pomyśleć
..aenye mleczko wystarczy dodać samo. Ja piore w pralce na programie pranie ręczne + 1/3 zakrętki płynu do płukania lenor sensitive dla dzieciaczków.
Mieszkanko super jest nad czym pomyśleć
co do wynajmu mieszkan, to musze powiedziec ze sa 2 strony medalu; jak w lipcu szukalam mieszkania dla nas, to mialam niesamowite problemy, bo wlasnie ludzie sobie ubzdurzyli, ze jak jestem w ciazy, to na pewno nie bede placic, a eksmitowac sie mnie nie da. obejrzalam chyba z 20 mieszkan, i gdyby nie to, ze znalazlam faceta, u ktorego mieszkalam 4 lata temu, to nie wiem co by bylo...
wkurza mnie taki sposob myslenia, bo wychodzi na to, ze jak spodziewasz sie dziecka, to juz na pewno jestes niedobrym lokatorem

wkurza mnie taki sposob myslenia, bo wychodzi na to, ze jak spodziewasz sie dziecka, to juz na pewno jestes niedobrym lokatorem

..aenye
Mama grudniowa'06
sugar, znalazlam cos dla ciebie :-) kocyk benetton - wzor taki jak moj, tylko wiekszy 100x130 (moj 75x100) KOCYKI DZIECIĘCE KOCYK ŻYRAFKI BENETTON 100x130 (136821238) - Aukcje internetowe Allegro
reklama