reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ooo my też mamy podobny bidon, może spróbuję:-):-):-)
chociaż już stwierdziłam że dam jej trochę czasu:tak:
Olga brawo brawo, pij pij

dzięki Kasia napewno się zaopatrzymy:tak:
wiecie co, tak intensywnie myslę o tej spaceróce, że dzisiaj mi sie się śniło, że razem z Julią szukałyśmy wózka i byłyśmy w jakimś dziwnym sklepie (straaaasznie słonecznym) i tam na jeakieś 1000metrów stało tylko parę wózków i wszystkie brązowe:baffled::-D

Michal od 2 dni jeczal na spacerach wiec podlozylam mu 2 kocyki pod plecki aby troche swiata zobaczyl i jest lepiej ,ale czuje ze nas tez niedlugo czeka przeprowadzka do spacerowki:tak:

kuba miał jeszcze miejsce tylko jak sie budził na spacerach to był ryk ze chce siedziec dlatego mu zmieniłam:tak:i wg mnie był juz gotowy na taka zamiane:tak:podobało mu sie:-D:-D

My w spacerówce już od prawie 2 miesięcy, bo gondolke a raczej coś na jej styl mieliśmy mała.
A teraz proszę o podpowiedź które krzesełko dla Małej wybrać, bo od nadmiaru tego wszsytkiego to aż głowa boli;-)
SWEETY krzesełko COCO Espiro P R O M O C J A!!!!! (534275694) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE WYSOKIE KRZESEŁKA _______najnowsza KOLEKCJA! (540893732) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-002B (533904273) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Boo Krzesełko do karmienia firmy ZIBOS (533220807) - Aukcje internetowe Allegro
MAMTU KRZESLO TRON+MATERACYK+KOSZ +2XTACKA +GRATIS (535563991) - Aukcje internetowe Allegro
pomiędzy 3 ostatnimi to mało jakoś różnic widzę ale może któraś z Was ma takie krzesełko to podpowie które warto kupić:tak:Cenowo to też tak mam ograniczenie do 200zł.

reklama
A ja wlasnie wrocilam ze smyka przeceny wielkie zal nie kupowac Misiek ma dwa nowe swetry jeansy czapke i jeszcze kilka ******* tanio bardzo sweterki po 30 zl sliczne:-)

Do góry