mamabartka
...i Natalki :)
Ja dzisiaj dostałam kolejną pakę z Allegro i chyba jesteśmy zaopatrzone z małą w te najdrobniejsze rzeczy do szpitala.(Mamy: Linomag do pupki, oliwkę ,chusteczki i mydełko Nivea, pieluszki flanelowe, tetrowe i pampersiaki, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, majtki jednorazowe i chyba tyle 
Poczytałam wasze posty i od razu poleciałam sprawdzić czy nasze Pampersy mają te wycięcia czy nie
. Mam rozm. 1 newborn (2-5kg) no i okazuje się że mają. Uff. Do szpitala starczy mi ta jedna paka, a do domku kupię już gdzieś w hipermarkecie jakąś mega. 

No, a te grubsze zakupy (wózek, wanienka, fotelik, łóżeczko) zostawiam na czerwiec.

Poczytałam wasze posty i od razu poleciałam sprawdzić czy nasze Pampersy mają te wycięcia czy nie
. Mam rozm. 1 newborn (2-5kg) no i okazuje się że mają. Uff. Do szpitala starczy mi ta jedna paka, a do domku kupię już gdzieś w hipermarkecie jakąś mega. No, a te grubsze zakupy (wózek, wanienka, fotelik, łóżeczko) zostawiam na czerwiec.
 u mnie na razie cieniutko w tych sprawach, ale czytam Wasze posty i chociaż mogę sobie zaplanować co kupić i tak,żeby było przydatne:-)  nie sądziłam, że sprawa pampersów jest aż tak ważna, ale chyba też zdecyduję się na te z otworkami, żebym później Dzidzi niepotrzebnej krzywdy nie narobiła;-) lepiej chuchać na zimne
).
 ja mam ta mala paczke newborn i zanego wyciecia nie maja - wsensie dziury a czy sa nizej wyciete- moze rzeczywiscie ale nie znam sie na tym