kociata
Mamy lipcowe'08
Jaki milusi pokoik Kiwaczka! No i jak fotel jeszcze tam wstawicie, to rzeczywiscie przytulna kryjowka dla mamy i seneczka bedzie! A fotel bujany to rzeczywiscie bardzo wygodna rzecz... tez mamy :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Muszę się zaopatrzyć w pampersiaki bo mam na razie tylko 1 paczkę newbornów do szpitala. Trzeba coś do domku dokupić, bo zużywa się te pieluszki ekspresowo. A na moim osiedlu ceny z kosmosu raczej więc napewno się wybiorę.
Później ta zastraszająca ilość trochę maleje oczywiście, ale i tak pieluszki i chusteczki to największy wydatek przez pierwsze parę miesięcy także na pewno warto korzystać z promocji.
cudny, a to łóżeczko........ marzenie. Marcelek będzie miał w nim piękne sny.
bo kasa nie duża i jeszcze te szczepionki
zakupiłam także takie fajne pudełeczko na smoka - wcześniej kupiłam smoka z Canpolu i nie było tej osłonki na dzióbek tylko łańcuszek;-) bo jeśli mój Synek będzie taki ciągutek jak jego rodzice to pierś na pewno mu nie wystarczy
dziś po wielu przemyśleniach zdecydowałam się, że jednak nie kupujemy nowego wózka
znajoma odstąpi nam swój (za darmo:-) - ogromna radość mojego Męża bo za zaoszczędzone pieniądze kupi choć trochę płytek do łazienki
), wózek jest w bardzo dobrym stanie mimo że mój Antoś będzie trzecim nabywcom tego auta
troszkę byłam zawiedziona, ale jakoś przeżyję, u mnie na wsi kupowanie nowego wózka to trochę porażka, a tak nie będzie źle
zresztą Mąż mi obiecał, że za to że teraz mamy używany wózek to za rok kupimy nówkę spacerówkę - on chyba nie wie jaka jestem pamiętliwa:-)
No i spokojna głowa. Nie trzeba będzie biegać po sklepach ...bo pieluszki się skończyły 
... i tu są w błędzie he,he.
bo pojeżdzisz nim rok a potem spacerówke kupisz jakas wypasiona a tak musiałabys kupic i głeboki no i pozniej spacerówke jakąs lekka