reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
też chcę fotel bujany:tak:
zawsze mi się marzył ale jak tak pomyślę, to chyba go nie zmieszczę
wszędzie jakoś ciasno się zrobiło
sypialnia mniejsza o lozeczko i komode małego, drugo pokój z wózkiem i fotelikiem zrobił się mikro a tzw gościnny to miejsce na playstation i kierownicę do zabawy męża i tak już ruszyć się to jakaś zgroza:dry:
ale pomarzyć mogę:-)
kicrym ja mam jedną paczkę pampersów 1 dla newborna - jak zabraknie mąż podleci i kupi a nie wiem jak długo będzie się sraczek mieścił w najmniejsze;-)

Witam z rana dziewczynki ;-)
Widzę, że wyprawa do reala się dziś szykuje :tak: Muszę się zaopatrzyć w pampersiaki bo mam na razie tylko 1 paczkę newbornów do szpitala. Trzeba coś do domku dokupić, bo zużywa się te pieluszki ekspresowo. A na moim osiedlu ceny z kosmosu raczej więc napewno się wybiorę.
kicrym, z tego co pamiętam to maluszek na początku zużywa tak 10-12 pampersików na dobę. Tak więc na miesiąc będzie potrzebował średnio 360 pieluch :-p Później ta zastraszająca ilość trochę maleje oczywiście, ale i tak pieluszki i chusteczki to największy wydatek przez pierwsze parę miesięcy także na pewno warto korzystać z promocji.
Na początek może nie warto kupować jakichś mega ilości bo nie wiadomo czy się dzidziuś nie uczuli. Ale jak wszystko OK to można się zaopatrzyć w 2-3 paki z danego rozmiaru.
kiwaczka, pokoik mnie rozbroił :tak:cudny, a to łóżeczko........ marzenie. Marcelek będzie miał w nim piękne sny.

dziś byłam w Realu i kupiłam ten karton pampersów:-) Mąż zadowolony z promocji:-D bo kasa nie duża i jeszcze te szczepionki:-D zakupiłam także takie fajne pudełeczko na smoka - wcześniej kupiłam smoka z Canpolu i nie było tej osłonki na dzióbek tylko łańcuszek;-) bo jeśli mój Synek będzie taki ciągutek jak jego rodzice to pierś na pewno mu nie wystarczy:-D dziś po wielu przemyśleniach zdecydowałam się, że jednak nie kupujemy nowego wózka:sorry2: znajoma odstąpi nam swój (za darmo:-) - ogromna radość mojego Męża bo za zaoszczędzone pieniądze kupi choć trochę płytek do łazienki:-p), wózek jest w bardzo dobrym stanie mimo że mój Antoś będzie trzecim nabywcom tego auta:-D troszkę byłam zawiedziona, ale jakoś przeżyję, u mnie na wsi kupowanie nowego wózka to trochę porażka, a tak nie będzie źle:-D zresztą Mąż mi obiecał, że za to że teraz mamy używany wózek to za rok kupimy nówkę spacerówkę - on chyba nie wie jaka jestem pamiętliwa:-)

My też już się w pampersiaki zaopatrzyliśmy :tak: No i spokojna głowa. Nie trzeba będzie biegać po sklepach ...bo pieluszki się skończyły :-p

KATE, spoko. Jak wózeczek w dobrym stanie to faktycznie nie ma sensu się porywać na taki wydatek. Napewno Wam świetnie posłuży a i tak prędzej czy później trzeba będzie kupić jakąś fajną lekką spacerówkę którą mały pośmiga jeszcze ze 2 latka.
Taaa, faceci tak czasem coś obiecują i wydaje im się że my nie będziemy za ten rok pamiętać :tak:... i tu są w błędzie he,he.

Kate fajnie że macie okazję po kimś "dziedziczyć", my niestety przecieramy szlaki i wszystko musimy kupować:-)
no u nas też porządny zapas pampersiaków, chcieliśmy od razu kupiż pakę 3-większego rozmiaru, ale doszłam downiosku że porażka by była jakby mała była uczulona na pampersy:-) tfu odpukać:-)

Ahaa no to jest właśnie moje zmartwienieżeby tylko maly nie był uczulony na pampersy bo co ja zrobie z 4 pakami he he:-D
Kate ja bym sie cieszyła jakby mi ktos wózek podarował:-Dbo pojeżdzisz nim rok a potem spacerówke kupisz jakas wypasiona a tak musiałabys kupic i głeboki no i pozniej spacerówke jakąs lekka:tak:

Cisowianka zapraszam na forum Kolezanki z Trojmiasta... udzielam sie takze tam i jest w naszym gronie sporo mam jak nie wszystkie :-) ja niestety mimo ze jestem z Gdanska, nie jestem w stanie powiedziec Ci gdzie mozesz kupic tak malenkie ciuszki... jeszcze nie jestem biegla w tym temacie-moj pierwszy dzidzius ma przyjsc dopiero za pare dni i nie ma jeszcze wprawy w tematyce niemowlecej :-) mysle jednak ze Dziewczyny beda umialy Ci pomoc, a jak nie to przynajmniej sprobujesz :-)

reklama
Kicrym-a jesli maly bedzie uczulony na pampersy to nie mozesz nierozpieczetowanych paczek oddac do sklepu i wymienic na inne?

Do góry