reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Julio szok,ale cudna :tak: mama na pewno bedzie sie cieszyc!
Agnik sliczne sandalki :tak:
Pabla Oski ma tak jakby sama gore i lubi sie tym bawic, i ksztaltow sie uczy i kolorow, super sprawa,a my w Ikei kupilismy

Julia:szok::szok::szok::szok: ja pitole Ty masz ręcę, które cuda tworzą:tak::-)
Agnik proszę mi tu szybko powiedzieć, gdzie kupowałaś:-p bo boskie są:-)
Pabla fajna ta kostka:tak:

Julia- ale masz talent:szok:, super torebka!
Agnik- sliczne buciki, dzie kupilas?
Pabla- fajna kostka, wiem, ze starsze dzieci strasznie lubia sie czyms takim bawic, wiec posluzy dlugo.

Pochwale sie ostatnimmi zakupami zabawkowymi:

i
14556.jpg

Beaa, ale fantastyczna gitara! Mała rozumiem szykuje się do założenia girlsbandu?:-) I słusznie, z taką urodą kariera murowana:-D

a ja w końcu po wielu dylematach zdecydowałam się na ten wózek z klockami dla małej: EICHHORN WÓZEK Z KLOCKAMI-25 ELEMENTÓW (636476537) - Aukcje internetowe Allegro
Być może też pozostałe dzieci u tej sprzedającej obkupię, bo jest z wrocławia, więc sporo na kosztach transportu oszczędzę:tak:

reklama
Julia piekna torebka:tak:
Bea super zabawki! u nas na razie przestoj zakupowy, tzn bylam w tommy hilfiger i kupilam malemu dwie koszulki i spodnie dresowe ale dopiero na 3 lata. no i musimy zrobic zakupy na dzien dziecka:tak:
a no i mamy w koncu ergo baby:tak:jest super, przy takich ciezarowcach jak moj Szymon sprawdza sie idealnie:tak:

Do góry