reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co dzis na obiad:)

reklama
Leniwe pierogi dziś,nigdy nie robiłam jeszcze i w ogóle nie wiem jak je podać,ale mam ochotę i ser:-DPonoć z bułką zrumienioną można,śmietaną i cukrem...Czy któraś robiła?Jak to się je?;-)

nio z bulka zarumieniona na masle, ja jeszcze rozgniatam zwykle 'corn flakes' i rumienie na masle - sa takie fajne chrupiace :tak: mniam

reklama
Zrobiłam te leniwe:tak:Trochę przedobrzyłam z mąką bo mi się strasznie kleiło ciasto ale teraz już wiem,że trochę musi:sorry2:Ale i tak się objadłam za wszystkie czasy.Próbowałam wszystkich wariantów i najsmaczniejszy wg mnie jest z masełkiem,bułką tartą i cukrem:-p:tak:

Do góry