reklama
aga6
Fanka BB :)
U mnie niby byl lekki nacisk na kp bo od razu do piersi corke przystawili i pokazywali co i jak i pokoj laktacji byl ale jak poprosilam o porcje mm to bez problemu mi dali. Karmilam mieszanie przez 1,5/2 mce pozniej tylko mm.
A w szpitalu zmusic do kp Cie nie mogą ;-) to chyba jest Twoj wybor? Ja z takiego zalozenia wychodze
A w szpitalu zmusic do kp Cie nie mogą ;-) to chyba jest Twoj wybor? Ja z takiego zalozenia wychodze
Inka_89
Zaciekawiona BB
U mnie w szpitalu jest nacisk na kp i to wiem bo już tan rodziłam, ale po tym co przeszłam z kp wiem ze już nigdy więcej. I właśnie jest tak że od razu przystawiają Ci dziecko do piersi. Dlatego chce wiedziec jak to wygląda jak ktoś otwarcie powie, że nie chce karmić.
Ostatnia edycja:
magmich
Ja otwarcie powiedziałam że prosze o butelkę i że jesteśmy z mężem zdecydowani na mm. Nie pamiętam już czy coś podpisywałam ale mam w książeczce zdrowia wpisane że dziecko karmione zgodnie z wolą rodziców mm. Po takiej deklaracji już nikt nie naciskał a doradca laktacyjny wyjaśnił jak sobie poradzić z nawałem.
Inka_89
Zaciekawiona BB
Ja otwarcie powiedziałam że prosze o butelkę i że jesteśmy z mężem zdecydowani na mm. Nie pamiętam już czy coś podpisywałam ale mam w książeczce zdrowia wpisane że dziecko karmione zgodnie z wolą rodziców mm. Po takiej deklaracji już nikt nie naciskał a doradca laktacyjny wyjaśnił jak sobie poradzić z nawałem.
Akurat nawalu to ja nie miałam wcale, jakiś dziwny przypadek ze mnie
Tak też powiem i mam nadzieje, że nie będę narażona na nieprzyjemności.
magmich
Karmilam sama. Chodzilam po mleko do poloznych. Mialy takie gotowe buteleczki do ktorych nakrecalo sie smoczek.
Aaa i przekzujac swoja decyzje bylam bardzo stanowcza no i maz byl wtedy wsparciem i tez powiedzial ze juz zdecydowalismy.
Tak cos mi swita ze cos tam chyba jednak dali do podpisu.
Aaa i przekzujac swoja decyzje bylam bardzo stanowcza no i maz byl wtedy wsparciem i tez powiedzial ze juz zdecydowalismy.
Inka_89
Zaciekawiona BB
Karmilam sama. Chodzilam po mleko do poloznych. Mialy takie gotowe buteleczki do ktorych nakrecalo sie smoczek.
Dzięki za odp. W grudniu się okaże co mnie czeka
reklama
Inka_89
Zaciekawiona BB
Dzięki, właśnie obiecałam sobie że załatwię ta sprawę stanowczo