Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
około 3 dni, napisz do nich i Ci powiedzą jak będzie u Ciebie ale nie ma już długiego weekendu więc normalnie zapewne.pipi123 a ile tak miej więcej idzie Ci wysyłka z goodlookin, przeglądałam ostatnio ich sklep i chciałam sukienkę ale nie wiem czy jeszcze dojedzie mi do przyszłej soboty.
ja tez zamawiałam sukienkę i doszła mi też bardzo szybko. Napisałam że zależy mi na czasie i się wywiązali z obietnicy także goodlookin nie zwleka z wysyłkami.około 3 dni, napisz do nich i Ci powiedzą jak będzie u Ciebie ale nie ma już długiego weekendu więc normalnie zapewne.
Jaki spam...Bardzo fajne te kombinezony. Ja jednak staram się nie podążać z nowymi trendami. Stawiam na mój własny styl i wybieram jedynie najlepsze smaczki. Trochę jak paryżanki.
Jestem też minimalistką kupuję mało, ale za to produkty najwyższej jakości. Nie tracę na tym fortuny, bo kupuję na wyprzedażach. Na przykład taka tunika. Kupiłam ją o ponad połowę taniej niż w innych sklepach.. Polecam Wam rejestrację w klubie zakupowym Limango.![]()