reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

reklama
Nooooo...A jak jej nie przypasuje coś-np.Bajdek się źle ustawi to ona mu"strzała" w łepek i on już wie o co chodzi a ja w szoku jestem!!!

Z moją Niunią też mam problemy przy przewijaniu, przewraca się na bok i nie mam jak jej pieluchy założyć... A pozatym nie poznaje tatusia w okularach:-D, Andrzej musi zdjąć okulary i dopiero śmieje się do tatusia...

Izunia to podobnie jak Wikunia,dzisiaj spielam grzywke bo juz jest taka dluga,ze mnei wnerwia :wściekła/y:..no i Wiki sie patrzyla i nagle w ryk wiec musialam rozpuscic i wtedy juz byl usmeich :-)..ach te nasze dzidzie:-)

Moja pulpeta sama dzisiaj siedziała w wózku:szok: trzymała sie rączki wózka i normalnie siedziała z bananem na buzi hehe.Damian ją tak posadził.Bardzo sie ciesze gdy widze takie postępy bo tyle co przeżywam przy tych jej choróbskach to widze że nie odstaje tak z rozwojem od reszty:tak:

Zdolniacha z tej naszej Nadusi.:tak:.brawo:-)..ech Kaju mam nadzieje,ze w koncu te chorobka Was odstapia i bedzie zdrowiutka..:tak::tak:

A my wlasnie po karmieniu kaszka (ble, mala nie przepada). Jak ja tak odbijalam to Julinek zupelnie swiadomie polozyl na mojej buzi jej dwie lapki i spojrzal sie prosto w oczy (pewnie sobie pomyslala "nastepnym razem sie na te kaszke nie nabiore). Jakie cudowne uczucie.

Moja Nadia tez mi wpycha paluchy do buzi i oczka też wie gdzie mama ma.Tak więc trzeba uważać by nie zostać piratem:-D :-D

reklama
no bardzo ładnie Wasze pociechy się uczą nowych umiejętności a mój się zawziął-nie zamierza się przewracać ani z pleców na brzuch ani odwrotnie-krzyczy aż ktoś się zlituje i odwróci.

Do góry