reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co juz umiem? (Osiagniecia naszych skarbow)

Wiki nie musisz się martwić ,mój też nie ma ochoty na przewracanie się z plecków na brzuszek,każde dziecko jest inne i w innym czasie robi takie sztuczki .
Kreciku coś mi się zdaje że Allanek w niedługim czasie będzie już raczkował z tego co piszesz.Normalnie twardziel :-D :-D
Oleńko takie piękne włosy ,więc pewnie mu się spodobały:-) :-) Mój szkrab też chyta garściami włosy a jak jest zły i głodny to gryzie mnie ze złością po brodzie i policzkach(oj dobrze że nie ma jeszcze ząbków).I jeszcze dziadzio nauczył go pokazywać jęzorek i teraz od rana do wieczora wszystkimpokazuje tą łopatkęi do tego jeszcze się chichra jak udaje oburzenie:-D :-D

reklama
Wiki ja już dawno przestałam sie przejmować jak czyjeś dziecko robiło coś czego moje nie robi.Poprostu w końcu zrozumiałam to ze każde dziecko rozwija sie inaczej.Jedno porafi "to"czego inne nie mam o tym jeszcze pojęcia i tak na odwrót.
Krecik ten twój szkrab to normalnie idzie jak burza:-D

No Allanek jest niezly, jak rany Agatko ty to chyba jakeis sterydy mu podajesz;-) :-)
Wiola ale Nalesnik to agent, wywali jesorek i sie hihra, pewnie macie ubaw po pachy:-)
Wiki Wiola ma racje, moja maly co prawda juz od jakiegos czasu sie obraca ale tylko z brzuszka na plecki, ale robil to czesciej, a tera to mu sie chyba nie chce, bo potrafi lezec na brzuchu i sie wsciekac, a sie nie przewroci i koniec, maly uparciuch. Moze Wiki tez sie nie chce, bo wie ze jak pomarudzi to i tak mama pomoze;-) :tak:

Kreciku, moje uznanie dla Allanka:tak: Jak on dalej się będzi tak szybko rozwijał to zda maturę w wieku 10 lat (najpóźniej). Niesamowity jest. A Ty go chciałaś ugotować w garnku;-)

a nasz panna krzyczy...Nie,ona się drze w niebogłosy!!!P przy tym aż zanosi się od śmiechu!!!Normalnie muszę chyba sobie zatyczki do uszu kupić!!!

Krecik - masz malego geniusza, nie gotuj go w garnku:)
Ola - ale zabawa z Olisiem i jak sie ladnie lapie za nozki! I jak mame caluje:)
A moj Julinek co drugie slowo Kurde i Kurde...ale matka nauczyla:)
K@siek - moge ci mala podrzucic na kilka godzin, powaznie, wypedzilaby tych z gory jak nic:)

Kochane oczywiscie ze mojego malego silnego mezczyzny nie ugotuje bo nie moglabym dalej ogladac jak cudownie sioe rozwija!! Probowalam sfotografowac jego stanie ale samemu to troche trudno! No i zamiast lezec w lezaczku to ja sobie ogladam tv na siedzaco!!!

Jezuniu:happy: :happy: :happy: az mi sie oczom nie chcialo wierzyc. On to juz chodzic niedlugo zacznie jak w takim tempie bedzie dalej sie rozwijac:tak: :tak: :tak:

OJEJ aGATKO aLLANEK FAKTYCZNIE SZYBCIUTKO SIĘ ROZWIJA ZA NIEDŁUGO BĘDZIE CHODZIĆ TO NIESAMOWITE JAK STOI!!!!!!!!

A MÓJ OLI JAK LEŻY NA BRZUSZKU TO DO TYŁU SIĘ COFAA POTEM KRZYCZY BO ZABAWEK DOSIĘGNĄĆ NIE UMIE

reklama
O rany:szok: :szok: :szok: Jestem w szoku, Allanek jest THE BEST. Na tych zdjeciach jak oglada tv to wyglada jak taki dorosly facet, reka sie podpiera, zeby mu bylo wygodniej, wow. BRAWO Allanku:tak: :-)

Do góry