k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Hihi Ewan on pewnie umie ale po co ma się przemęczać jak i tak go ktoś odwróci. A Adaś dzisiaj na golaska się bawił na kocyku i tak się uchichrał że ho ho;-) No i prawie się przewrócił z brzuszka na plecki. Myśle że już niedługo będzie się turlał tak ze go nie złapię ;-) No i cały czas mówi buba, buba albo robi grrrrr ślinką w gardle
;-) No i cały czas mówi buba, buba albo robi grrrrr ślinką w gardle No i oczywiście też wpycha paluszki do buzi MOJEJ i ściąga okulary. Ostatnio zasypia właśnie jak mam twarz przy jego twarz i spiewam kołysanki albo robię csiiiiiii a on trzyma wtedy rączki w mojej buzi
 No i oczywiście też wpycha paluszki do buzi MOJEJ i ściąga okulary. Ostatnio zasypia właśnie jak mam twarz przy jego twarz i spiewam kołysanki albo robię csiiiiiii a on trzyma wtedy rączki w mojej buzi lepiej żebym wtedy nie miała okularów bo od razu też lądują w jego szybkich jak błyskawica łapkach:-)
 lepiej żebym wtedy nie miała okularów bo od razu też lądują w jego szybkich jak błyskawica łapkach:-)

;-) No i cały czas mówi buba, buba albo robi grrrrr ślinką w gardle
;-) No i cały czas mówi buba, buba albo robi grrrrr ślinką w gardle No i oczywiście też wpycha paluszki do buzi MOJEJ i ściąga okulary. Ostatnio zasypia właśnie jak mam twarz przy jego twarz i spiewam kołysanki albo robię csiiiiiii a on trzyma wtedy rączki w mojej buzi
 No i oczywiście też wpycha paluszki do buzi MOJEJ i ściąga okulary. Ostatnio zasypia właśnie jak mam twarz przy jego twarz i spiewam kołysanki albo robię csiiiiiii a on trzyma wtedy rączki w mojej buzi lepiej żebym wtedy nie miała okularów bo od razu też lądują w jego szybkich jak błyskawica łapkach:-)
 lepiej żebym wtedy nie miała okularów bo od razu też lądują w jego szybkich jak błyskawica łapkach:-) 

poza tym nauczył sie wyciągac rączki jak któś do niego swoje wyciąga,tak jakby mówił "weź mnie"!
  poza tym nauczył sie wyciągac rączki jak któś do niego swoje wyciąga,tak jakby mówił "weź mnie"! i jeszcze jak zajada swoje stopki;-)
 i jeszcze jak zajada swoje stopki;-)