reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co na obiad i kolacje

KOBITY- zaraziłyscie mnie tym krupnikiem...chyba ugotuje na jutro!!!!!!

a dziś byla pomidorowa z makaronem swojskim!!!!
Moje dziecie w ogole kocha makaron,kasze itp....natmiast mięsa jakos niezbyt...choć wedlinkę na kanapkach je.:tak:

reklama
Paula z mojej kuchni lubi tylko kluski slaskie:dry:. Za miesem w ogole nie przepada:no:

Dzis u nas na obiad bedzie chilli con carne (nie dla dzieci!) a jutro- poniewaz krupnik byl w poniedzialek- ryz z miesem i warzywami (jak najbardziej dla dzieci:tak:)

Laski Wy tu nie piszcie jakichś skomplikowanych nazw potraw (rogu, chili itd itp) , których nawet wymówić nie potrafię, tylko od razu przepisy szybko mi podawać;-):-):tak:

Ja dziś miałam sos z ziemniaczkami i surówką, a na to ragu jeszcze nie mam przepisu:sorry2:, ale jak tylko wezmę to szybciutko napiszę:tak:

reklama
Hehee, mój Wiktorek jak zresztą widać wszystko właściwie lubie jeść:-D Niestety, wszystkiego nie może póki co. Prym wiodą świeże bułeczki, Miśkopty (po kt.nie wiem czy nie wyskakuje mu uczulenie), banany. Do niedawna jadał w głównej mierze dania ze słoiczków, ale jak mu zaczęłam częściej dawać domowe obiadki, to teraz na widok papki ze słoika jest stanowcze: NEEEE!!! Jedynie co miałam problem podczas gdy ostatnio miał grypę żołądkową, to za cholewcię nie chciał zjeść ani ryżu z jabłkami, ani marchwianki ani nic co mógł podczas diety :-( Jedyne co mu o dziwo podeszło to "sok" Hipp Ors 200 i napój Orsalit, i oczywiście bułeczka

Do góry