Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja siostra bierze te same tabletki. Moja mama miałam problemy z krążeniem, a tata nie. No i siostra odziedziczyła problemy po mamieStosuję od przeszło miesiąca kapsułki maxi3vena, biorę regularnie po jednej kapsułce każdego dnia. Jakoś nie długo czekałam na ulgę spowodowaną ciężkimi nogami. No i nogi przestały puchnąć bo to niestety również mi dolegało. Na szczęście minęło.
W ciąży tego się nie robiMi na opuchnięte nogi nic nie pomagało. Długo borykałam się z tym problemem. Żele, kremy, moczenie w wodze z solą nie przynosiło żadnych rezultatów. W końcu nie wytrzymałam i zaczęłam szukać zabiegów. Koleżanka powiedziała mi o karboksyterapii z której korzystała jej mama. Wybrałam się na zabieg do instytutu new look Link do: Karboksyterapia Warszawa Centrum | Efekty | Wskazania . Zabieg karboksyterapii okazał się lekiem na moje opuchnięte nogi - teraz bardzo jej dziękuje że mam kłopot z głowy.