reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

a u nas z nowosci: pasztecik taki dla dzieci,zakupiony w Realu z Bobem Budowniczym na wieczku:tak::tak::tak:pycha i wczoraj nagotowalam pomidorowki hmm niebo w gebie sama podjadlam ,zamrozilam troche i mam tez na dzisiaj:tak:dodalam koncentrat z Knorra bez konserwantow i n ie dalam smietany bo w smaku bylo ok:tak:
aneta no to super,tylko sie cieszyc ze Kubusiowy wraca apetyt i ladnie je...Emilka kilbaski cielece tez wsuwa az milo patrzec...a sciagacie skorke?

reklama
ja juz staram sie dawac wszystko oprocz smazonego......Igorowi bardzo smakuje twarozek z piatnicy + jabluszko starkowane..........i chyba z ta skaza bialkowa to juz jest nie aktualne...gdyz daje tez normalne jogurty i jak na razie zero uczulenia......to chyba moje dziecie juz z tego wyroslo:tak:

Anetko moim zdaniem mozna. A co do kielbasek/parowke to ja daje takie jak an fotce i zdajemuje tylko ten celofanik, a jaka wy skorke jeszcze zdejmujecie?

ja dzis ugotowalam:
kaszka kurkurydziana z truskawkami,
kaszka kukurydziana z morelami i sliwkami,
pomidorowka i brokulowa , gotowane na miesku i makaronem beda

NICZKO - ja daje te same paroweczki :tak:
Poza celofanem zdejmuje tą ciemną wierzchnia wartswe - Kuba nie potrafi tego pogryzc......:sorry2:

No to ja dzis ugotuje kaszke kuskus z kurczakiem i jakimis warzywkami :-)

Aneta-ja daję wszystkie kasze-kuskus, jęczmienną, gryczaną, jaglaną, kukurydzianą:tak: Tylko niestety żadna jej nie smakuje (chyba najbardziej jęczmienna w krupniku):-( No i ona niestety bezmięsna-chyba, że jej przemycę w zupce:sorry2:

Kasiu u nas też wegetarianka rośnie...!!! Chociaż jajka zajada w postaci jajeczniczki na parze, ostatnio jej robię na ędlince z indyka tak drobniusieńko pokrojonej i smakuje baaardzo!!!:tak:

Niczko ale się napichciłaś - mały się zajadał ze smakiem???:-)

reklama
podziwiam was, ze tak gotujecie maluszkom :tak:, ja (pomimo ze co jakis czas mam takie postanowienie) jakos nie moge sie zabrac za gotowanie i ewcia sloiczki wcina. pare razy jadla rybe z grilla, jak robie zupe to jej daje, ale codziennie mi sie nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry