kingutek
Fanka BB :)
Maxi Cosi MURA 4 2011 + GONDOLA+ FOLIA wys 0zł 24H (2039450955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja polecam ten wózek nie z własnego doświadczenia ale moja szwagierka ma taki i bedziemy go od niej kupować. Wózek jest po dwójce dzieci a wygląda jak nowy bardzo dobrze się prowadzi i ma duża gondole my mysleliśmy też nad nowym x-landerem XA bo jest bardzo dobry (opinie 3 kolezanek) ale mnie ta gondola wydaje się mała. Wiem wiem dziecko będzie chciało zaraz świat oglądać więc się szybko przesiądzie do spacerówki ale ja wole większa gondole bo widzę jak szwagierka miści swoją córke w tej większej (obecnie 4 miesiące 68 cm a w kombinezonach jak jest naubierana to już luzu nie ma) Co do ceny wózek jest strasznie drogi wiem dlatego my się zdecydowaliśmy na używany a najbardziej przekonał mnie fotelik bo często będzie używany a że mam rodzine 600 km stąd to długie trasy bedzie nasza dzidzi w nim pokonywała więc fotelik musi być wygodny i niezawodny :-)) Gdybym jednak nie miała w perspektywie częstej jazdy samochodem z pewnościa zdecydowałabym się na tańszy wózek bo niktóre są przepiekne :-)

:-):-)