reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

My mamy wielkie lustro w przedpokoju i Bart codziennie przy nim się bawi! Przegląda się i trzaska rączkami że myc nie nadążam :baffled:;-)

reklama
O co chodzi z tym lustrem (NAti bardzo lubi sie przeglądac) i z tą matka chrzesna w ciąży? Nic nie słyszałam o takich zabobonach?
Z lustrem nie wiem a o ciezarna chrzestna to chodzi o to ze jedno( chrzoczone) albo drugie( to w brzuszku) dziecko zabiera zdrowie drugiemu. Ja znam przypadki ze chrzczone zabieralo temu w brzuszku. dzieci rodzily sie chore albo wcale bo ciiaza konczyla sie wczesniej.

ciezarna chrzestna to chodzi o to ze jedno( chrzoczone) albo drugie( to w brzuszku) dziecko zabiera zdrowie drugiemu. Ja znam przypadki ze chrzczone zabieralo temu w brzuszku. dzieci rodzily sie chore albo wcale bo ciiaza konczyla sie wczesniej.
:szok: Mam nadzieję że u nas się nie sprawdzi!!!!!!!!!!Moja siostra jest w ciąży i była chrzestną.Ojej teraz będę się martwic!!!:-(
Co do osiągnięc to Wiki nauczył się sam zasypiac, tzn. ja koło niego leżę i udaję,że śpię to on też w końcu usypia!!Jestem taka zczęśliwa:-):-),troszke cięzko było mi go nosic!!Troszeczkę mi tego brakuje:-D!!!!

Moj Alek od kilku dni spi we wlasnym pokoiku, no i chyba mu to nie przeszkadza, bo zasypia spokojnie a w nocy budzi sie raz, albo wcale :-) Mama to slysze tylko jak mlaska sobie po jedzonku ale tata tez ostatnio zadziej slychac :-( Wyrobi sie :tak:
Brawo dla wszytskich zdolnych Maluszkow:-)

Co do chrzestnej w ciąży, to ja się tym nie przejmuję. Sama byłam w ciąży z Wojciaszkiem, jak chrzczony był mój chrześniak. :-)

My mamy wielkie lustro w przedpokoju i Bart codziennie przy nim się bawi! Przegląda się i trzaska rączkami że myc nie nadążam :baffled:;-)
Ja już lustra nie myję regularnie:zawstydzona/y:. Przyzwyczaiłam się do śladów łapek:-). Szoruję raz w tygodniu, tak samo jak szybę w drzwiach balkonowych:tak:

Monik25, gratulacje.

Bbakania, mój mały tak nie robi:no:. On idzie przez tą rzecz, która mu zagradza...czasami ciągnie ja kolankami przez pół pokoju. Ale ostatnio zaczyna robić zwroty i omijac...chociaż też nie zawsze;-) .

reklama
Do góry