daruuunia3
Czerwcowa mama'08
My mamy wielkie lustro w przedpokoju i Bart codziennie przy nim się bawi! Przegląda się i trzaska rączkami że myc nie nadążam
;-)
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)My nie mamy zbytnio wyboru. Nie mamy nawet kogo innego wziąć nawet gdybyśmy chcieli. Zresztą od początku było ustalone. A moze to był zbieg okoliczności?Agusia co do ciezarnej chrzestnej niestety znam kilka przypadkow ze zle sie to skonczyla dla dzieci . Nie wierzylam w to tak jak ty. Teraz wierze.
Z lustrem nie wiem a o ciezarna chrzestna to chodzi o to ze jedno( chrzoczone) albo drugie( to w brzuszku) dziecko zabiera zdrowie drugiemu. Ja znam przypadki ze chrzczone zabieralo temu w brzuszku. dzieci rodzily sie chore albo wcale bo ciiaza konczyla sie wczesniej.O co chodzi z tym lustrem (NAti bardzo lubi sie przeglądac) i z tą matka chrzesna w ciąży? Nic nie słyszałam o takich zabobonach?
Mam nadzieję że u nas się nie sprawdzi!!!!!!!!!!Moja siostra jest w ciąży i była chrzestną.Ojej teraz będę się martwic!!!:-(
!!!!
Ja już lustra nie myję regularnieMy mamy wielkie lustro w przedpokoju i Bart codziennie przy nim się bawi! Przegląda się i trzaska rączkami że myc nie nadążam;-)
. Przyzwyczaiłam się do śladów łapek:-). Szoruję raz w tygodniu, tak samo jak szybę w drzwiach balkonowych
. On idzie przez tą rzecz, która mu zagradza...czasami ciągnie ja kolankami przez pół pokoju. Ale ostatnio zaczyna robić zwroty i omijac...chociaż też nie zawsze;-) .