Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Jasio ostatnio bawi się w chowanego z firanką :-) zakrywa się ja mówię, że nie ma Jasia gdzie jest Jasio a on odsłania firankę i chichot ;-) komicznie wygląda ;-)
Może się tak bawić bez końca:-)

Gratuluję dumnej mamusi :-)I najważniejsze - od kilku dni mówi "mama", szkoda że jeszcze bez zrozumienia - ale to i tak miód na serce![]()

Hehehe mam to samo ;-) "mama" jest dobra na wszelkie nieszczęścia ;-)Wojtek jak płacze, albo jęczy powtarza ciągle mamamama
Jak cytujesz(musisz być zalogowana) przy każdym poście na dole masz "cytuj" albo jak chcesz odpowiedzieć kilku osobom "+" a później naciskasz "odpowiedz"
Ale super. Mój mały niestety nie lubi zabawy w akuku, nie lubi mieć zakrytej buźki...o dobrowolnym chowaniu się za firanką mogę pomarzyćGratulki dla wszystkich maluszkówi powodzenia w doskonaleniu kolejnych umiejętności ;-)
Mój Jasio ostatnio bawi się w chowanego z firanką :-) zakrywa się ja mówię, że nie ma Jasia gdzie jest Jasio a on odsłania firankę i chichot ;-) komicznie wygląda ;-)
.
a jeszcze tydzien temu robiła kilka niesmiałych kroczków
czasem tak szybko przebiiera nóżkami i rączkam popanelach, że aż prawie w miejscu stoi bo sie ślizga 

teraz szuka tylko jakiegokolwiek punktu oparcia i hop do góry, na raize dupka za ciężka, to na kolanka, ale wystarczy ja lekko pzytrzymać to staje, chwieje sie na boki, ale stoi 
Moja Natalcia przy każdej możliwej okazji staje na nóżkach. Stoi juz bardzo stabilnie i często się puszcza jedna rączką.
Dzisiaj po raz pierwszy zaczeła się przemieszczac.
Próby były podejmowane wcześniej, ale to były dwa - trzy kroczki.
Teraz przeszła powolutku całą dlugośc narożnika !!!