reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co przydatne i nieprzydatne!

Mojej siostrzenicy niedawno zrobiło się trochę niewygodnie w tym foteliku więc była okazja żeby zmienić. Poza tym moja siostra jest w ciąży - ma termin na wrzesień, to do tego czasu Martyna już będzie dobrze siedzieć i wtedy kupimy jej taki większy fotelik a ten będzie dla nowej dzidzi - chyba od 9kg są. Ale jeszcze mamy czas. Z używanymi fotelikami to słyszałam, że dobrze od kogoś zaufanego kupować, bo fotelik po wypadku nie ma już takiej trwałości i powinien być wymieniony, a od "obcych" to nie wiadomo co się z nim działo;-)

reklama
oj wiecie z tymi fotelikami to my podobnie mielismy dwa mikado i maxicosi z mikado to chomikowi juz nogi wystaja iglowa wiec musialam go przezucic do maxi a ten troche znyrany jest po moich siostrzncach ale jest niezle duzy szeroki i dwa ustawienia psaow pasuje narazie bo nastepny model to taki gdzie maly by mial siedziec wiec bez sensu... a taki mamy dla starszego....my nadal jestesmy zachwyceni papmersami tescowiecie ani hugginsy ani pampersy sie nie umywaja chomik caly szczesliwy bo mu sie nigdzie nic nie wpija a w tamtych to mu gumki robily takie rowki w udach ze ja nie wiedzialm co z nim robic...:baffled: ale co tam bedzie ok kiedys zacznie sikac do nocnika...:tak:

Az musze wypróbowac te Tescowe i ponoc Lidla sa tez niezła- któras miała?albo Real...hm:baffled: My na razie na Pampersach i Huggisach...ale ze wzgl na to ze doszły słoiczki- wcale nie tanie- to moze wypróbujemy te tansze- Lucy mówi ze sa oki- spróbujemy i my:tak:

Ja próbowałam te z Reala są nawet fajne tylko zapięcie na plaster i bardzo ciężko się je odpina:confused: pewnie dalej byśmy je używali ale Paula dostała po nich wysypki na pupci także wróciliśmy do łask pampersa:baffled:

A my w weekend dostalismy od mojej mamy 3 paki Pampersów- wiec póki co mamy spokuj...ale cena w aptece Pampersów jest porazajaca- my zawsze kupujemy w jakims hipermarkecie- a moja mama wzieła z apteki bo stwierdziła ze im nie schodza(no bo kto by kupował w takiej cenie:szok: )a ponoc data waznosci jest do sierpnia- nawet nie wiedziałam ze pampersy maja daty waznosci...hm

Ja to w ogóle zauważyłam że w aptekach mają drogo...Nan 1 w aptece kupowalismy za prawie 15 zł, w sklepie za 12 zł, a w różnych super i hipermarketach można nawet za 9,50 zł kupić.A Pampersy to zazwyczaj w Makro kupujemy,tak jak chusteczki.Najgorsze jest to,że według mnie lepsze były Huggies'y no ale jakoś nie mogę tego przetłumaczyć mojemu facetowi i jak go wysyłam po pieluchy to zawsze przynosi Pampersy :baffled:

No nam Huggies'y też bardziej pasują, do pampersów pupa się przyklejała. Kupujemy w realu, za 80 szt (mega pack) 29.99zł. I dostaliśmy dla Kamyczka pacynkę, jest zachwycony.

Pajola jesteś pewna że za Huggisy tylko 30 zeta płacisz???:szok: ja też kupuje w Realu ale tylko Pampersy bo Huggisy są o wiele droższe...nie spotkałam się jeszcze z taką promocją:eek:

moze taka jest cena za te huggisy classic...bez gumy z tylu?
My kupujemy Huggisy w tesco, wychodzi cos ok 80 gr za szt. Czasem kupujemy Bella, ale Huggisy sa zdecydowanie lepsze (zwlaszcza na noc)

reklama
a jakie rozmiary dziewczyny juz uzywacie dla maluchow my 3 baby - dry pampersy albo 3 Active fit pampersy bo niby te ostatnie sa juz dla ruszajacych sie duzo dzieciaczkow ale na noc sa niezastapione a w dzien te pierwsze jestem zadowolona z nich:tak:

Do góry