Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie :-):-):-)
Jestem tu nowa ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do siebie ;-)
i mam na dzień dobry pytanko - jakich kosmetyków do pielęgnacji ciała można używać w czasie ciąży - chodzi mi głównie o biust i brzuszek ale również i o inne partie ciała. Wczoraj mój doktorek poinformował mnie że jestem w 5 tygodniu ciąży i mimo że oczywiście domyślałam się tego to i tak zaskoczenie było niemałedlatego zapomniałam zapytać...
pozdrawiam cieplutko;-)
. W każdym bądź razie ja stosuję do całego ciała oliwkę J&J w żelu bo ciałko musi być dobrze natłuszczone
. Później pewnie dołączę jakiś specyfik na rozstępy dla kobiet w ciąży.
! Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja fasolke!!! Pozdrawiam!
. Po porodzie przeraziłam się że tak mało spadło mi z wagi i gdy w 4 mieś. przerzuciłam małą na butelkę (problemy ze skazą) pomyślałam, że jak wróce do palenia szybciej schudne
. Głupia byłam...i choc dusiło mnie, ledwo wciągałam dym to w końcu znów wrócił mój nałóg.:-(

dużo siły i cierpliwości:-):-):-)

). Od 25 lutego tego roku nie wzięłam papierosa do ust, skończyłam z tym definitywnie. Bez żadnych akupunktur, gum do żucia i plasterków, po prostu powiedziałam DOŚĆ i tego się trzymam.Trzymam kciuki za wszystkie rzucające-bądźcie konsekwentne.