reklama
Sa juz 3 na wierzchu :-)
Wyszla (po wczorajszym strasznym marudzeniu) dolna prawa dwojka :-)
I chyba to marudzenie bedzie dalej, bo widac juz jedynki gorne i nastepna jedynke dolna :-)
Myslalam, ze to troche w innej kolejnosci idzie :-)
Wyszla (po wczorajszym strasznym marudzeniu) dolna prawa dwojka :-)
I chyba to marudzenie bedzie dalej, bo widac juz jedynki gorne i nastepna jedynke dolna :-)
Myslalam, ze to troche w innej kolejnosci idzie :-)
Aska K
Mama Marcelka:)
Sliczne zembolki
U nas tysz nic nie widac...ale czekamy cierpliwie
U nas tysz nic nie widac...ale czekamy cierpliwie
Madzia_S
Matka Polka
No Jasio i Emilka mają już cały garnitur ząbków :laugh:. A Maniutek nadal scerbaty. Czekam i czekam, ale to swędzenie dziąseł staje się dokuczliwe dla moich brodawek. Czy po pierwszym ząbku przestają już tak gryźć ???
Podobnież wychodzą najpierw jedynki, potem dwójki, potem czwórki a potem trójki. Może się kiedyś dowiem jak to jest w praktyce
.
Kira25 pisze:Myslalam, ze to troche w innej kolejnosci idzie :-)
Podobnież wychodzą najpierw jedynki, potem dwójki, potem czwórki a potem trójki. Może się kiedyś dowiem jak to jest w praktyce
Madziu, nie pociesze Cie. Moja po pierwszych zobkach nie tylko nie przestala maltretowac moich brdawek, ale robi toczesniej i... zabkami.
A o kolejnosci innej, to chodzilo mi o to, ze myslalam, ze najpierw dolne jedynki, potem gorne jedynki, gorne dwojki, dolne dwojki...
U nas jakos inaczej. I chyba na tym trzecim teraz nie koniec, bo mloda wyje caly dzien i dalej sie znec nad wszystkim...
Pewnie jutro bedzie nastepna pereleczka :-)
A o kolejnosci innej, to chodzilo mi o to, ze myslalam, ze najpierw dolne jedynki, potem gorne jedynki, gorne dwojki, dolne dwojki...
U nas jakos inaczej. I chyba na tym trzecim teraz nie koniec, bo mloda wyje caly dzien i dalej sie znec nad wszystkim...
Pewnie jutro bedzie nastepna pereleczka :-)
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Może mój donośny krzyk "nie wolno" nawet jeśli dziecko właśnie zasypiało, pomógł, ale już nie gryzie, za to palce mam poobgryzane masakrycznie. Teraz Jaś ma jeden cel "gryźć", bo następne zęby idą i to nie ciągnie mnie za palec, żeby dziabnąć, bo zkumał, że wtedy zabieram, tylko jak się zagapię to przysuwa swoją paszczę i dziab!!Madzia_S pisze:No Jasio i Emilka mają już cały garnitur ząbków :laugh:. A Maniutek nadal scerbaty. Czekam i czekam, ale to swędzenie dziąseł staje się dokuczliwe dla moich brodawek. Czy po pierwszym ząbku przestają już tak gryźć ???
Podziel się: