reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co w paszczy piszczy??

reklama
Sa juz 3 na wierzchu :-)
Wyszla (po wczorajszym strasznym marudzeniu) dolna prawa dwojka :-)
I chyba to marudzenie bedzie dalej, bo widac juz jedynki gorne i nastepna jedynke dolna :-)
Myslalam, ze to troche w innej kolejnosci idzie :-)

Zuzia też jeszcze nie ma perełek i nawet nie widać, żeby je coś zapowiadało. Emilce życzymy bezbolesnego wykluwania takiej hurtowej ilości ząbkow :)

No Jasio i Emilka mają już cały garnitur ząbków :laugh:. A Maniutek nadal scerbaty. Czekam i czekam, ale to swędzenie dziąseł staje się dokuczliwe dla moich brodawek. Czy po pierwszym ząbku przestają już tak gryźć ???

Kira25 pisze:
Myslalam, ze to troche w innej kolejnosci idzie :-)

Podobnież wychodzą najpierw jedynki, potem dwójki, potem czwórki a potem trójki. Może się kiedyś dowiem jak to jest w praktyce :mad:.

Madziu, nie pociesze Cie. Moja po pierwszych zobkach nie tylko nie przestala maltretowac moich brdawek, ale robi toczesniej i... zabkami.
A o kolejnosci innej, to chodzilo mi o to, ze myslalam, ze najpierw dolne jedynki, potem gorne jedynki, gorne dwojki, dolne dwojki...
U nas jakos inaczej. I chyba na tym trzecim teraz nie koniec, bo mloda wyje caly dzien i dalej sie znec nad wszystkim...
Pewnie jutro bedzie nastepna pereleczka :-)

u nas cisza...pomimo ze maly marudny czasami i slinotok czasem ma tez...a i jezdzi zabawkami po dziaslach ostro...

reklama
Madzia_S pisze:
No Jasio i Emilka mają już cały garnitur ząbków :laugh:. A Maniutek nadal scerbaty. Czekam i czekam, ale to swędzenie dziąseł staje się dokuczliwe dla moich brodawek. Czy po pierwszym ząbku przestają już tak gryźć ???
Może mój donośny krzyk "nie wolno" nawet jeśli dziecko właśnie zasypiało, pomógł, ale już nie gryzie, za to palce mam poobgryzane masakrycznie. Teraz Jaś ma jeden cel "gryźć", bo następne zęby idą i to nie ciągnie mnie za palec, żeby dziabnąć, bo zkumał, że wtedy zabieram, tylko jak się zagapię to przysuwa swoją paszczę i dziab!!

Do góry