reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hejka dziewczyny,:-)jak wam sobota mija;-)u mnie pomalutku,nawet dzisiaj troche lepiej sie z D. dogadujemy,bylismy na zakupach i wogule:tak:ale sie za bardzo nie ludze ze cos sie zmienilo,bo dzisiaj mam urodziny i pewnie probuje byc mily:-Da ja sie ciesze:baffled:,ale coz bede korzystac:tak:,.a i zrobilam dzisiaj sobie placki ziemniac:tak:zane,pyyyyyyyyyychotka:-).

reklama
Cześc mamuśki.Niunia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Heheh i ciebie zaraziłam plackami...
U mnie dzisiaj pogoda bylejaka co chwile ciapie a ja z Julką musze siedziec w domku bo nawet mi się teraz nie chce przez to deszczydło wyłazic.L.poszedł na budowe,dzieciaki pojechały do Legnicy bo tam dzisiaj masa koncertów z okazji Dni Legnicy a ja siedze i się zaczynam nudzic...

Dziekuje bardzo za zyczenia:-)u nas tez pogoda w kratke,ale mimo to maluszek byl dzisiaj na spacerku,bo potem jest taki marudny,jak siedzi w domu ze :szok:,no a teraz sobie lezy,a ja ide robic saladke z ryzu i ananasa,.mniam,mniam;-)potem zajrze:tak:

Pewnie juz nikt sie nie pojawi:-(:-(.No to ide lulu,Zycze milej niedzieli:-):-)
P.S Ale sie rozpendzilam z tymi zdjeciami:-):-D,ale bynajmniej mozecie zobaczyc mojego skarba:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj z tatą kibicowałam naszym (coś za słabo,ale to się wytnie :-p)na meczu. :-p Tzn. na żużlowym GP. :-p Oczywiście,oglądaliśmy na telebimie - niestety nie na żywo. :-(
A później jak padłam na łóżko,to nawet nie wiem,kiedy zasnęłam. :sorry2: :-p :zawstydzona/y:

Cześc
Aguś! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry