reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Natuś,powiem Ci,że Zuzia też uwielbiała bawić się reklamówkami. :-D Późniejw ruch pójdą garnki i pokrywki. :-p A na końcu dopiero zabawki,hehehe. :-D
A moja mordencja wygląda tak. :cool2: Obok,oczywiście,Moja Zuzanka. :-D

ziajt7.jpg

Pokaż nam też siebie! :-D

agutka lekarza narazie sa zadowoleni ze widzi, jeszcze bede badania czy gdzies dalej sie kwas nei dostal, ale to pewnie wponiedzialek.
a ja dzis ajde dopiero z mama do niego.
a oliwkaq dalej nei spi...

Witajcie dziewczyna,wiecie z moim Karolem jest tak samo chodzbym kupila mu najladniejsza zabawkie jaka jest w sklepie to on itak zainteresuje sie np.lyzeczka:-)

Dziś Oliwka ma dzień na opak. ;-) Przekaż jej od ciotki,Oleńko,że niech lepiej się położy,bo się babci nie doczeka,bo wcześniej padnie wieczorkiem. ;-)
To dobrze,że lekarze zadowoleni. :-) To już dobry znak. :tak:

Cześć
Majuśka. ;-)

agutka lekarza narazie sa zadowoleni ze widzi, jeszcze bede badania czy gdzies dalej sie kwas nei dostal, ale to pewnie wponiedzialek.
a ja dzis ajde dopiero z mama do niego.
a oliwkaq dalej nei spi...
Hej Ollka nie wiem dokladnie co stalo sie twojemu tacie,musialam przeoczyc twoj post na ten temat,ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze,i zycze duzo zdrowka.
Ja mialam identyczna sytuacje wczoraj z Karolem jak Ty masz dzis z Oliwka,powinien mi zasnac ok.12 i uparciuch tez nie chcial zasnac w koncu pad ze zmeczenia o16,troche pospal i oczywiscie wieczorem zamiast isc spac wolal sie bawic.Jedno jest pewne z naszymi maluchami nie da sie nudzic:-):-D

Majus Tylko Oliwka Powinna Isc Sapc Bo Zajakis Czas Musimy Jechac Po Mame Na Dworzec Pks...
A Tu Nic.
Jak Dobrze Ze Moj Brat Nie Mieszka Z Nami Bo Bym Go Dzis Zabila.
Od Dwoch Dni Nie Mam Czasu Na Nic,ten Sie Niczymnie Interesuje.
Cud Ze Wczoraj Mial Troche Czasu Zeby Rano Jechac Do Taty.
A Teraz Mi Dzwoni 15 Raz Ze Chca Wpasc I O Ktorej Planuje Wysc Z Domu Zeby Oni Zdazyli...
Normlanie Szok...
Szkoda Ze Nei Wapdli Wczesniej Zeby Posiedziec Z Oliwka A Ja Byms E Posprztala I Spokojnie Wszytko Porobila...

Dobra Uciekam Dziewczyny, Pewnie Odezwe Sei Dopiero Jutro.
Milego Dnia

reklama
Ola,weź sobie pogadaj z tym Twoim bratem tak w 4 oczy,bo faktycznie,niefajnie postępuje. :baffled:

Ja już też się zbieram,bo pewnie niedługo Zuzia wstanie. :-D A dzisiaj,chyba,czeka Nas siedzenie w domku,bo cały czas pada. :wściekła/y:

Na wieczór mam zaplanowane oglądanie meczu z tatą,więc pewnie zaglądnę do Was też dopiero jutro. :-) Bo po meczu,to ja już nie wiem,jak się nazywam,taka jestem zmęczona. :baffled:

Miłego popołudnia Babeczki! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry