agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dori,My mieszkamy w okolicach LO4 - pewnie to 2gi koniec miasta od Ciebie.
Na wspólny spacerek niecierpliwie czekamy! :-)
Mam nadzieję,że jednak uda Ci się jeszcze tu do Nas zawitać,mimo,że zabierają Ci kompa,bo późniejszych zaległości w czytaniu,to ja Ci nie zazdroszczę.

Co do zamkniętego wątku na ZG,to tak,mamy taki. :-) Ale myślę,że nie będzie problemu,żeby wkrótce Cię do niego dodać - jestem tam moderatorką.
Natka,dzień doberek. ;-) Co porabia Zosieńka? :-)
Oleńko,bardzo się cieszę,że dziś się wyspałaś.
:-) Pewnie się bardzo z Oliwcią cieszycie,że przyjeżdża znowu Twoja mamka,co? :-) Szkoda tylko,że w takich okolicznościach to się musiało stać... :-(
U Nas Zuzinka posprzątała ze mną domek i teraz już śpi,ja ugotowałam zupkę ogórkową (bo z plackami ziemniaczanymi,to czekam na Olę
),no i zrobiłam pranie,którego nie mam jak narazie wywiesić,bo rozpadał się deszcz!
A w domu nie lubię suszyć.

A tak poza tym,to moja Mama pojechała dziś z zakładem pracy na wycieczkę do Wrocławia,a mój Brat jest na zawodach deskorolkowych,więc cisza tu,jak nie wiem.
Tylko na dole u Babci odkurzacz brzęczy.
Na wspólny spacerek niecierpliwie czekamy! :-)
Mam nadzieję,że jednak uda Ci się jeszcze tu do Nas zawitać,mimo,że zabierają Ci kompa,bo późniejszych zaległości w czytaniu,to ja Ci nie zazdroszczę.

Co do zamkniętego wątku na ZG,to tak,mamy taki. :-) Ale myślę,że nie będzie problemu,żeby wkrótce Cię do niego dodać - jestem tam moderatorką.

Natka,dzień doberek. ;-) Co porabia Zosieńka? :-)
Oleńko,bardzo się cieszę,że dziś się wyspałaś.
:-) Pewnie się bardzo z Oliwcią cieszycie,że przyjeżdża znowu Twoja mamka,co? :-) Szkoda tylko,że w takich okolicznościach to się musiało stać... :-(U Nas Zuzinka posprzątała ze mną domek i teraz już śpi,ja ugotowałam zupkę ogórkową (bo z plackami ziemniaczanymi,to czekam na Olę
),no i zrobiłam pranie,którego nie mam jak narazie wywiesić,bo rozpadał się deszcz!
A w domu nie lubię suszyć.

A tak poza tym,to moja Mama pojechała dziś z zakładem pracy na wycieczkę do Wrocławia,a mój Brat jest na zawodach deskorolkowych,więc cisza tu,jak nie wiem.
Tylko na dole u Babci odkurzacz brzęczy.
Ostatnia edycja: