reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

kurde, czlowiek wyjdzie z domu, zostawi was same i impreze robicie. no ladnie ladnie.

dzien dobry...
nadgonilam ten milion postow i pisze.

jagoda
angol z glowy, a doktorem fizyki kiedy zostaniesz? i kogo bedziesz badac z tylu i z przodu ?

agutkazg my to sie moze nawet znamy z widzenia. w koncu zg jest mala. tyle, ze mnie tu kilka dlugich lat nie bylo, a jak juz wrocilam, to sie ograniczylam do waskiego grona... a szkoda (teraz zaluje, bo zostalam sama)

włosy, temat rzeka. ja za dzieciaka mialam geste i krecone, tato Fafla ma do teraz bardzo geste. jest szansa, ze Fąfel bedzie sie krecil. ex jak byl maly wygladal jak aniolek. ja tez. i co z nas wyroslo, hehehe?

pojawi sie ktos zanim mi odbiora kompa na caly weekend i zostawia sama w domu (rodzina jedzie dzisiaj na wakacje, ja ze wzgledu na rozpoczety 35 tydzien ciazy wole unikac dlugiej jazdy samochodem)?

reklama
Dzień doberek! :-)

Ja tylko na chwilkę,bo zmykamy z Zuzią jeść śniadanko. :-D Ale odezwę się później. :-)

Aga,ja używam farby Joanny - polecam! :tak: Już kilka dobrych lat jej nie zmieniam. ;-)

Dori,ja dopiero teraz zauważyłam,że Ty jesteś z ZG! :szok: :-) Już Ci na PW wysyłam mój nr komórkowy i jeśli tylko będziesz miała ochotkę się spotkać,to dawaj znać,skoro zostajesz bez netu! :tak: :-) A tak poza tym,to zapraszam Cię na zielonogórski wątek w forach regionalnych. :-)

Ok,do później! ;-)

Dori,ja dopiero teraz zauważyłam,że Ty jesteś z ZG! :szok: :-) Już Ci na PW wysyłam mój nr komórkowy i jeśli tylko będziesz miała ochotkę się spotkać,to dawaj znać,skoro zostajesz bez netu! :tak: :-) A tak poza tym,to zapraszam Cię na zielonogórski wątek w forach regionalnych. :-)

Ok,do później! ;-)
ja na naszym regionalnym juz bylam, ale jakos sie nie przebilam. a wy tam na jakims zamknietym watku nie piszecie?

w ktorej czesci zg mieszkasz? moze bym sie przylaczyla do spaceru z Zuzią...

a co do tych, co do zg maja nie tak daleko, to mama Julci tez chyba ma blisko, z tego co wywnioskowalam

dzien dobry:)
ja troche wyspana, pospalysmy prawie do 9.
juz po snaidanku.
mama ma opoznienie bo jakis wypadek byl i stali w korku, beda pod wieczor.
wiec zaraz uciekam zoli na zakupy i pozniej bedziemy czekaly.

aga cod o farb to ja tez uzywam joanny,od dawna i jestem zadowolona i to bardzo

a ja was dziewczyny podziwiam, ze wam sie chce te wlosy farbowac... chociaz byl czas, ze i ja sie bawilam w koloryzacje, ale nie starczylo mi cierpliwosci.
za to teraz sie mecze z prostownica. dzieki kilku z rzędu wypadkom u fryzjera. masakra. trzy fryzjerki to mi sie smiertelnie narazily. jedna to nawet chcialam wysledzic i dopasc ja w ciemnej uliczce uzbrojona w maszynke do strzyzenia. pamietacie reklame (bodajże) fanty? tak by wygladala jak jej bohater, gdybym spelnila moje fantazje
wredna jestem, co?

sama jak palec, ale zbieg okolicznosci, bo wlasnie o tym z kolezanka rozmawiam....
palce przeciez w pakietach po 5 ida, 4 pakiety na glowe. no to jak sama jak palec??

dziewczyny, zycze udanego weekendu. kompa mi juz zabieraja... ale wlasnie wpadlam na pomysl, ze do rodzicow pojade, oni tez maja neta, i tez dzisiaj na wakacje jada, wiec bede miala spokoj.
a jesli nie pojade, to sie starajcie, zebym miala duzo do czytania po weekendzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry