reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A dzisiaj czechow ma urodziny:-):tak:. Także wszystkiego najlepszego droga czechow, spełnienia marzeń, zdrówka, pociechy ze swojej córeczki i szczęścia w miłości:-p:tak:.
Dobry wieczór, ja jeszcze 2 dni na chorobowym i wracam do pracy:eek:. Koniec słodkiego lenistwa:cool2:.
Miłego wieczorku!!

reklama
czesc babeczki
się witnę tylko
i nas dopadł jakiś wir - po kolei ja, natala i dziś mat mial ponad 39st. jutro czeka nas lekarz:-( oj -paskudztwo jakies krązy:-(

czechow - sto lat - rodości, miłości i wszystkiego co nalepsze!!!!!

megi witaj:tak:

pozdrawiam wszystkie

Cześć dziewczęta

Witam kolejną nową samotną na naszym wątku

Czechow - spełnienia marzeń, dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil i spokoju w pracy :-)

Hana - moja też dzisiaj miała 38,5 ale jej opadła, dostała też syropek i tabletkę na ból gardła i jest ok. Wyleżała się i wypociła :-)

Martucha - fajnie, że randka się Wam udała :-)

My się dzisiaj leniliśmy. Wczoraj byliśmy na urodzinach przyjaciela P i było bardzo sympatycznie. I co? ja, jak zwykle rodzyneczek. Czyli P jako jedyny przyszedł z kobietą :-) Ale za to uśmiałam się i wytańczyłam. :-)

Teraz P przygotowuje się do pracy na jutro a ja od razu na BB weszłam :-)

We wtorek do gina idę - tak kontrolnie tylko ale chyba poproszę go o zmianę tabletek. No i ostatnio od 2 tyg piersi mnie bolą - nawet na brzuchu spać nie mogę. I to nie wina rozmiaru, bo mnie Bóg nie obdarował i mam takie maciupińkie A :-(:-(:-( W ciąży też nie jestem :-)

phantas super ze sie wybawilas;-)
pewnie wszyscy mu ciebie zazdroscili:-)
co do gina to ja tez musze sie wybrac kontrolnie tylko ciagle odkladam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry