reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
i ja na posterunku się witam
juz po kawie........

mialam sobie poleniuchować przez 2 tyg bez dzieciarów (mat do opiekunki) ale stalo sie inaczej i dzis na 11 lecimy do lekarza:-(......

phantas - hehe to brylowalaś wsród panów--- no i dobrze niech P czuje spojrzenia innych na Tobie---moze się nie będzie tak ociągał i wydusi COS z siebie.... a tabsy długo bierzesz? bo mnie ostatnio tez bolały piersi tylo ja ciągiem bralam 2 opaowania i myślalam ze to przez to:sorry:--------- u mnie mat na calego chory i bez wizyty się nie obejdzie--- w nocy znowu mu tempka nabiła wysoko:-( a jak oliwka sie ma?
czesc czechow:-)
martucha ;))

czesc hana, widzisz zawsze cos ...
mam nadzieje ze to jednak nic powaznego i sobie odpoczniesz;-)
daj znac po lekarzu.

my lecimy zaraz po zakupy na pizze a pozniej chyba spacerek bo brak mi pomyslu na ciekawe spedzenie dnia.
jutro mamy te pierwsze badania genetyczne odnosnie choroby kosci, na wyniki pewnie sobie troche poczekamy ale i tak sie stresuje.
w koncu ta ktora podejrzewaja jest niewyleczalna:-(

jutro mamy te pierwsze badania genetyczne odnosnie choroby kosci, na wyniki pewnie sobie troche poczekamy ale i tak sie stresuje.
w koncu ta ktora podejrzewaja jest niewyleczalna:-(
a o co chodzi - bo ja coś nie w temacie - co tu się niedobrego dzieje? nie boj się !!! wszystko będzie dobrze - nie można myśleć o najgorszym!!! myśl pozytywnie!

hej, czechow sto lat:-)
martuchaa nie denerwuj się bo to może niepotrzebne,
phantas już widzę jak wszyscy mężczyźni się na Ciebie gapili:szok: fajnie, fajnie:happy2: \
hana zdrówka dla Mata:tak:

mam nadzieje ze to jednak nic powaznego i sobie odpoczniesz;-)
a jednak matki potrafią się nakręcić i tak było wczoraj ze mną...
jak chwytalam mata zeby mu nosek wytrzec to widzialam ze go boli karczek ... pozniej na rączce zobaczylam takie male plamki - kropki - jak popękane naczynka------------- pierwsze skojarzenia - sepsa:szok:czytam w necie o objawach i dokładnie: sztywność karku, tak własnie opisane plamki, gorączka wysoka - się wystaszylam --- sama sobie tłumacze ze nie - bo niby skąd???

ehhhh ten net czasami jest szkodliwy:sorry:

dobra
ide coś wszamać

cześć natka ;))

hana - tabletki to ja nieprzerwanie od porodu biorę :-) tyle, że różne bo miałam problemy. Dawali mi te nowszej generacji co maja mniej hormonów i przez to miałam @ w połowie cyklu. Koszmar. Teraz biorę te starsze od września, a że boli mnie już któryś miesiąc, to zaczęłam się zastanawiać czy to nie od nich.

A Olisia - dziękuję już lepiej. Rano ściemniała że nie może iść do przedszkola bo wczoraj była chora i że ona jeszcze musi iść spać :-)
Temperatury już nie ma, ale lekki kaszelek - suchy i sporadyczny na szczęście.

Martucha - mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czechow - suszone jabłka?? jadłam dawno temu i nie wiem jak komus mogą smakować ;-)

reklama
dziewczyny - przesadzacie :-) nikt się ani nie gapił ani nie zazdrościł. Traktują mnie jak kumpla - ot - taki facet - tyle że z ogolonymi nogami i w spódnicy ;-) no - czasem ze mną zatańczą - ale to dobrze bo jak tak tańczymy w kilka osób to przynajmniej jak geje nie wyglądają bo ja sie tam między nimi plącze ;-)

hana - oj szkodliwy ten net, szkodliwy - teraz jesteśmy mądrzejsze od lekarzy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry