reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
my wlasnie zrobilismy pizze dla zajecia czasu - pachnie nieziemsko:-)

natka jakie wy sliczne:cool2: nie widzialam wczesniej waszej fotki.

olka wspolczuje tej wysypki,mam nadzieje ze juz przeszlo troche.ma uczulenie na cytrusy??

tafojka dobrze ze u was juz lepiej.

oj leci ten czas strasznie, u nas tez nie wiem kiedy to minelo:no:

Witam,

ostatnio mało się udzielam ale z czytaniem i byciem na bieżąco u mnie krucho:sorry2:

Czechow czy to znaczy, że masz urodziny w tym samym dniu co Gabi czy dziś :confused:. Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego :-).

U nas to już 4 lata w kwietniu będzie :eek:, ale mam wielkie dziecko już.
Dosłownie wielkie, bo ostatnio znalazłam na wyprzedaży w smyku fajną kamizelkę na 122, pomyślałam, że taka fajna to na przyszły rok będzie, a w domu przymierzyłam i po ziemi się nie ciągnie :shocked2:, całkiem dobrze już na nim wygląda.
Ale wzrostu to coś koło 110 ma bo na tyle nosi ubranka i są w sam raz, nic nie za duże.

I tak mierząc to 122 pomyślałam, że jeszcze chwilka i syn z dziecinnej numeracji wyrośnie i tak mi się jakoś nostalgicznie na sercu zrobiło :sorry2:.

Cześć Wszystkim,
ale jestem wściekła, zła i zupełnie wyprowadzona z równowagi przez mojego eksia.
Dzisiaj zabierał Oliwke na tygodniowe ferie. Przyjechał oczywiście z mamusią i tatusiem. Moja matka wydała mu Oliwke, a jemu się przypomniało, że chce książeczkę zdrowia. Pierwszy raz w życiu chce książeczkę zdrowia, nigdy nie chciał, a ja nigdy nie miałam zamiaru blokować mu tej książeczki. Dziś kiedy ja jestem w pracy, poza domem, a moja matka nie ma dostępu do tej książeczki, wielmożny hrabia przypomniał sobie. Matka mu powiedziąła, żeby zadzwonił do mnie. On nie będzie dzwonił, tylko wezwał policje. Przyjechali, rozmawiałam z nimi przez telefon i tyle pojechali. A eksio nawet do mnie nie zadzwonił, żebym przygotowała mu książeczkę.
Mści się, bo po kolejnej piątkowej sprawie o podział majątku czuje się przegrany.
Mam kompletnie zwalony dzień...

Witam,

ostatnio mało się udzielam ale z czytaniem i byciem na bieżąco u mnie krucho:sorry2:

Czechow czy to znaczy, że masz urodziny w tym samym dniu co Gabi czy dziś :confused:. Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego :-).

U nas to już 4 lata w kwietniu będzie :eek:, ale mam wielkie dziecko już.
Dosłownie wielkie, bo ostatnio znalazłam na wyprzedaży w smyku fajną kamizelkę na 122, pomyślałam, że taka fajna to na przyszły rok będzie, a w domu przymierzyłam i po ziemi się nie ciągnie :shocked2:, całkiem dobrze już na nim wygląda.
Ale wzrostu to coś koło 110 ma bo na tyle nosi ubranka i są w sam raz, nic nie za duże.

I tak mierząc to 122 pomyślałam, że jeszcze chwilka i syn z dziecinnej numeracji wyrośnie i tak mi się jakoś nostalgicznie na sercu zrobiło :sorry2:.

Urodziny miałam 18 mała 26.

Ja ostatnio wpadłam do 5-10-15 i kupiłam kilka rzeczy - mają świetne przeceny. - naprawdę warto tam zajrzeć. Tylko z numeracją mają nie tak - mała nosi 104, kupiłam jej 110 i ledwo ledwo się zmieściła... a chciałam by miała na dłużej....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry