Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hm... A ja myślałam,że się rozstaliście,bo Ci powiedział,że nie dorósł do roli ojcowania. No,ale chyba mi się coś pomieszało. Powodzenia w takim razie.
Bo tak bylo...
Ale chyba jednak wątpliwości gdzies zniknęły... Wciaz sie uczę milosci i zaufania. Po M nie jest to takie łatwe.
Mój Losiek duzo pracuje, przez co ja dostaje w glowe przez te Cholerne nerwy, czy mnie czasem nie oklamuje.
Po M mam poprostu zryte w glowie...
Ale Łoś dzielnie to rozumie i o nic nie ma pretensji czy żalu. Nawet po setnym smsie czy juz jest w domu po pracy
my po spacerze i obiedzie u mamy lece kapac szkraba i klasc szybko spac bo dzis sie zaczyna 5 sezon Gotowych na wszystko i juz sie nie moge doczekac:-)
Marta,masz cudnego synka! Mam nadzieję,że kiedyś Zuzi będzie dane go poznać. :-) :-) :-)
A mnie się dziś zamarzyło ciepełko. Lubię zimę i śnieg (nienawidzę roztopów ),ale kurcze,tak już bym chciała te dłuuuuuuugaśne spacerki po lesie... Marzy mi się piknik gdzieś na polance... Wypad nad wodę,ach... Marzenia... Jeszcze troszkę... ;-)