reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

glowa mi peka:crazy: i jak na zlosc skasowalo mi posta:wściekła/y::wściekła/y:

phatnas juz pewnie zrobilas, jak nie to daj znac wrzuce ci fajny przepis jak my robimy calego kurczaka:tak:;-)

my po wizycie u lekarza, w sumie to nic nowego nie wiem, Nikul ma dalej nosic te buciki ortopedyczne w domu, do wiosennych mam mu dokpuic wkladke supingujaca czy jakos tak i powinien za pol roku juz nie koslawic, no zobaczymy..
w kazdym razie jestem stratna 70zł a lekarz poswiecil nam 10min:baffled:

reklama
Martuchaa znam te szybkie wizyty i szybkie pozbywanie się kasy, niestety tak to wszystko zawsze wygląda...
Ja u poprzedniej okulistki Amelki płaciłam 150 zł za ok 8 minut całej wizyty... To nic, że na wizytę czekało się nieraz 3, 4 godziny a i tak nie do końca dobrze dobrała okulary...

fakt z tymi lekarzami to u nas naprawde kiepsko.

trzeba miec szczescie zeby trafic na kogos kto poswieci dziecku wiecej niz 10 minut.
a kasuja tez pozadnie.

no dziewczyny macie racje, ja teraz w Poznaniu u jednego bede placila 250 ale czytalam ze podobno wizyta trwa dlugo, o wszystko sie pyta, wytlumaczy itd...
teraz bylismy u nerolog, placilam 70zł ale super babka i pozniej jak bylam z opisem EEG u niej to tlumaczyla mi kartka po kartce... bardzo fajna i konkretna

ja zawsze najpierw sprawdzam lekarzy tutaj:

www.znanylekarz.pl i czesto sie sprawdza i mozna zobaczyc z komantarzy czy to lekarz z powolania czy z zarobku:sorry:

Olka no fajna, szkoda tylko ze nie kazdy lekarz jest ale mysle ze sie rozkreci:tak:
i mozna zostawiac opinie tylko jak ja dobrze uzasadnisz a to jest dobre bo podstawieni ludzie nie pisza:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry