reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dobry wieczór:cool:

witam na posterunku:-) znowu samotniczo- troszke smutno a najbardziej jak mati upomina isę o tatusia:confused: i muszę mu mówić ze w pracy a ten chce do okienka czy stoi autko "patrzec":sorry2:

jak minął dzionek?
u nas niby odwilż a co chwilę pada snieg-- juz by sie to mogło skończyć

reklama
Hana jako moderator zaraz Cię zbanuję czy zbananuje :P za posta pod postem, nie znasz naszego regulaminu? Radzę przestrzegać, bo będzie zgrzyt :-D:-D:-D

Dawaj te lody moja droga :)
Ja zasiadłam przed kompem, Tomasz przed kompem a na dodatek czekam na film :P
Tak mi się chce jeść, ale nie mogę, bo ostatnio jem jakbym miała tasiemca ;)

Hana jako moderator zaraz Cię zbanuję czy zbananuje :P za posta pod postem, nie znasz naszego regulaminu? Radzę przestrzegać, bo będzie zgrzyt :-D:-D:-D

Dawaj te lody moja droga :)
Ja zasiadłam przed kompem, Tomasz przed kompem a na dodatek czekam na film :P
Tak mi się chce jeść, ale nie mogę, bo ostatnio jem jakbym miała tasiemca ;)
to ja poproszę o zbananowanie:-p apetyczniej brzmi:-D
a lody juz podsyłam - u mnie tez tasiemiec grasjuje - a zeby było smieszniej to utopiłam lody w dekolcie i musiałam łyżką wyjadać:-D

czesc ola - wiem ze przywyknie do sytuacji bo juz w ciąg tygodnia jest inaczej - gorzej właśnie po weekendzie:tak:

czesc wieczornie;-)

hana ja sie pisze bardziej na ta kanapke, juz mi zaslodko bo zjadlam maxi king po Nikusiu:sorry2:
Browniego nie robilam bo weekend spedzilismy u rodzicow takze musialam sie podporzadkowac pod ich menu. Ale bede robic albo teraz w srode(przychodzi siostra ze szwagrem na obiad i moze zdaze zrobic na deser) albo bankowo na weekend bo znalazlam przepis Nigelli na brownie i juz mi slinka cieknie jak tylko czytam nazwe:-D
Chocolate Heaven - triple choc brownies:-)

Przepisy Nigelli Lawson - Nigella Ucztuje: ODCINEK1 - CZEKOLADOWY RAJ - POTRÓJNIE CZEKOLADOWE CIASTKA "BROWNIES"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry