reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzien dobry:-)
W koncu mam czas zeby sobie kawe wypic,Karol spi to mam chwile wytchnienia.
Olka witaj:-)
Basiu jutro bedzie lepiej:tak:
Phantas czyzby dawca sie odezwal?

Ostatnia edycja:
reklama
tak, chce przyjechać pod koniec maja i zabrać Oliwię na 5 dni. Powiedziałam, że nie ma takiej możliwości bo nie oddam dziecka obcemu facetowi, którego ona nie zna :-) Taka jest prawda, widziała go rok temu, ostatni raz przez telefon to chyba we wrześniu rozmawiali, więc jak mam oddać obcemu mój największy skarb?? Jak on w ogóle mógł o czymś takim pomyśleć??

Witam dziewczyny :)

Jutro ide do sadu zlozyc wniosek o alimenty...dzis pan tata zadzwonil mowiac ze mnie przeprasza ze mu przykro ze nie jestesmy razem:wściekła/y:co za bezczelnosc !!

Zakladam rowniez sprawe o regulacje widzen-sa tam potrzebni swiadkowie ? Bo pan tata zamierza zabrac dziecko do siebie na weekend-coz za przyplyw uczuc :wściekła/y:

brak mi słów poprostu
OlaKalisz masz rację zakładaj sprawę bo z facetami to nigdy nic nie wiadomo
najpierw mówią że będą płacić tyle i tyle a potem guzik a na papierze to na papierze :tak:

Phantas beszczelność dawcy nie zna granic poprostu skąd ten człowiek się urwał :szok:
ma tupet nie ma co

u mnie pan tatuś miał przyjechać po dzieci jeszcze wieczorkiem w wielkanoc
ale zapił ryja , napisał sms że przyjedzie po nie w poniedziałek o 10
potem że o 13 :-D
sama je do niego zawiozłam ok 12 (tzn ze szwagrem samochodem)
po 5 min dzwoni że Paulina się z nim właśnie pokłuciła i zwiazła :sorry:
zgarnełam ją spowrotem i pojechałyśmy do siostry na nowe mieszkanie
było uzgodnione że chłopaki u niego śpią więc mogłyśmy z Pauliną dłużej posiedzieć a nawet u nich nocować , gadałam jeszcze z nim ok 19 przez tel o której rano mi ich przywiezie i niewyobrażacie sobie co się wydarzyło
godz . 23 dzwoni Pauliny tel , dzwoni sąsiadka że Bartek się kręci pod domem i na nas czeka :szok:
puścił Bartka do domu (ok.14) wiedząc że w nim nas nie ma i nic nie powiedział :szok: , brak zainteresowania czy dziecko bezpiecznie dotarło
zero odpowiedzialności :wściekła/y:
i weź takiemu dzieci daj

dzien dobry

Phantas ten twoj ex to ma tupet, tatus sie znalaz...

Ola zaloz sprawe, Basia ma racje najlepiej miec wszytko na papierzy.
a swiadkowie moga sie przydac w sadzie

Basiu nie mam slow do twojego ex, naprawde zero odpowiedzialnosci!!

dzień dobry

widzę tu z rana newsy
Basia ręce opadają co za facet. :baffled:

Phantas jasne a może za chwilkę będzie chciał wziąć ją na wakacje?
Szczerze mówiąc jesli facet pojawia się znowu na chwilkę by po paru dniach zniknąć na rok to ja bym w ogóle mu nie pozwoliła widzieć się z Oliwią. Ona nie zrozumie dlaczego tata tak się zachowuje...
Może po prostu najzwyczajniej w świecie być jej przykro...

U nas jakoś leci. Jestem troszkę przemęczona. Mam nadzieję, ze to minie.:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry