reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Oluś,narazie wzięłam tabletkę tę,co mi lekarka przepisała... Trochę przechodzi. ;-)

A foto,hm... wstydzę się,hahaha. :-p :-D

Tak wyglądają moje nowe butki. :cool2:

img0065osd.jpg

A tak ja. :cool2: :-D :-p :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Tylko na zdjęciu nie ma tego efektu - jakoś na żywo lepiej to się prezentuje. ;-)

img0063avr.jpg

Co do fryzurki,to jestem MEGA zadowolona. :-D Od razu lżej się na głowie zrobiło. :-p :laugh2:
Ostatnimi czasy miałam długaśne włosy - prawie do pasa. :sorry: I w ogóle mam je strasznie grube.

zazdroszczę Ci włosów, ja mam niestety cienkie :-( więc teraz jak już chodzę do fryzjera to mówię "nie tykaj niczego prócz grzywki" to on się targuje, że chociaż 2 mm mi podetnie bo musi być widać że u fryzjera byłam :-)

A co do Twojej fotki - to... hmmm :-):-):-) wiem, że na żywo fryzura wygląda lepiej :-D:-D:-D

zazdroszczę Ci włosów, ja mam niestety cienkie :-( więc teraz jak już chodzę do fryzjera to mówię "nie tykaj niczego prócz grzywki" to on się targuje, że chociaż 2 mm mi podetnie bo musi być widać że u fryzjera byłam :-)

A co do Twojej fotki - to... hmmm :-):-):-) wiem, że na żywo fryzura wygląda lepiej :-D:-D:-D

Rozumiem,że się nie podoba - przeiwnie do mnie - jestem bardzo zadowolona z efektu. :-) :-) :-)
A co do włosów,to każdy mi zazdrości,ale nikt nie wie,ile z nimi jest problemów... :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry