reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Pranie zrobione,kawka wypita,Karol juz sie budzi i jak znam zycie nie bedzie dobrze rozdudzony to juz zacznie znoscic ubranie i bedzie chcial isc dalej na podworko.A on dostal takie motorki w nogach ze szok,a najgorsze jest to ze zmieniamy plot i ma prosta droge na ulice,i musze strasznie na niego uwazac bo jak widzi jadacy samochod odrazu do niego biegnie.Tlumaczenie pomoze na 5 min puki nie zapomni,a potem i tak swoje.
Milego dnia dziewczyny

Hej wszystkim. ;-)

Melduję się,że jakoś żyję. :tak: Głowa dalej doskwiera,ale już nie tak strasznie,jak przez ostatnie 8dni. :sorry: :baffled: :eek:

Dziś rano miałam "wychodne",więc skorzystałam z okazji i poszłam do kumpeli - fryzjerki,a później na zakupy. :-) :-D Zuzi kupiłam 2 pary takich getrów z doszytą spódniczką,a sobie buty,które w koturnie mają dziurę. :-p :-D :sorry:

Basia,Phantas - wow! To się tupetem panowie "popisali". :szok: :szok: :szok: :angry:

Ola,jak tam pieskowe imię? ;-)

dzien dobry:))

Agutka bylas u fryzjera, jaki efekt??

co do pieska to ostatecznie nazywa sie Dżeki, i tak zostaje.
malej sie podoba.
a tak wogole to my juz na nogach, aja sie jakos nie wyspalam.
mala troche lepiej.

dzień dobry

ja właśnie popijam sobie kawę.

dzisiaj do pracy na 9 godzin :-( muszę odrobić godziny :-( ale mam maluteńką nadzieję, że nas zwolnią troszkę wcześniej, to godzinę i tak będę miała zaliczoną.

Wczoraj koleżanka z pracy przyszła i zapytała czy mam może jeszcze jakieś ciuszki po Oliwce bo jej znajoma jest bardzo biedna, ma 8-mio miesięczną córę i dwa dresiki :-( Dzisiaj przyniosłam jej 3 duże torby ubranek :-) mam nadzieje, że będzie zadowolona.

reklama
Joł. :cool2:

Właśnie zrobiłam pizzę i położyłam Zuzię spać. :-) Domek też ogarnięty,więc,jak mi Córcia wstanie,to wstawiamy obiad do piekarnika,a jak zjemy,to mykamy na spacerek. :-D Jeszcze tylko muszę sosik czosnkowy dorobić. :-) :tak:

Głowa mnie znowu boli. :baffled: Ale całe szczęście nie tak tragicznie,jak ostatnio. :sorry: Jak nie przejdzie,to idę do lekarki - miałam iść dziś,ale jakoś mi się nie chce. :zawstydzona/y:

dzien dobry:))

Agutka bylas u fryzjera, jaki efekt??

co do pieska to ostatecznie nazywa sie Dżeki, i tak zostaje.
malej sie podoba.
a tak wogole to my juz na nogach, aja sie jakos nie wyspalam.
mala troche lepiej.

Fajniuchne imię. :-) I łatwe do wymówienia dla dzieciątek. :tak: :-)

Co do fryzurki,to jestem MEGA zadowolona. :-D Od razu lżej się na głowie zrobiło. :-p :laugh2:
Ostatnimi czasy miałam długaśne włosy - prawie do pasa. :sorry: I w ogóle mam je strasznie grube. No,ale w końcu się zdecydowałam na jakieś cięcie. :sorry: Mam znajomą fryzjerkę,z którą kiedyś pracowałam,jak robiłam w solarium (ona miała obok mnie zakład),więc poszłam i jej zaufałam... :-p Wycieniowała mi bardzo włosy,wydegażowała i zrobiła grzywkę taką na boczek. :-) Z tyłu z długości ścięła jakiś kawałek,ale z przodu wyszło,że zostały mi włosy do ramion. :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry