reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

phantas ja tez mam taka nadzieje, tylko niepokoi mnie wysoka goraczka u Nikusia, oby to nic powaznego:baffled:

a co to za masowe porzadki?? u nas lenistwo na calego, jako ze mamy areszt domowy przez chorobe nie robimy nic:-)
Niko odsypia noc albo sie bawi a ja ogladalam slumdog milioner z ulicy:happy:
takze dzien dziecka na calego;-)

ide po kawe bo spac mi sie chce

reklama
:-)
widze ze jakaś zaraza zaczyna się szerzyć - u mnie mat podłapał ode mnie cosik i zaczął brzydko kaszleć:-( i smarkać... a ja nie mogę iść na zwolnienie - zobaczymy jak to się rozwinie:sorry:

chyba normalnie zaraz mykam spać
siorka dzisiaj była - wyszła z dzieciaczkami na spacer a ja mogłam w tym czasie do pracy sobie poszykować - jakie to cudne jak ja nie muszę wszystkiego:tak:

dobrej nocki i zdrówka dziewczynki
dla Was i dzieciaczków

AMELCIU i OLIWIERKU,
przesyłamy Wam moc buziaków
i ogrom uścisków,
z okazji Waszych 3cich urodzinek! :-)

83d46d13bfbf68d84d64d3669faf051c.jpg

Zuzia,ciocia agutka i wujek Grześ :-D

Dzień dobry. :-) Witam się meeeeeeega obolała :-(,ale szczęśliwa! :-D :-p

Wczoraj nie miałam,jak się odezwać. ;-)
U lekarki byłam - przepisała mi jakieś "rozkurczowe" tabletki na noc,bo to może być coś związanego z kręgami szyjnymi :eek: i dała skierowanie do neurologa - jutro idę,bo był wolny termin. :tak: :-)

A w sobotę wieczorem rodzice G. przychodzą poznać moich! :szok::szok: :szok: :-p :sorry: HuH. :laugh2:

Ola,jak tam wyniki z przedszkola?

dzień dobry

koleżanka na urlopie a ja mam tyle faktur, że dopiero teraz jem śniadanko.

Ollka - ale Ci zazdroszczę - ja mam szkolny weekend :-( Nie wiem jak to przeżyję, bo ostatnio wciąż jestem bardzo zmęczona, chodzę spać o 22 :-(

Poza tym nic ciekawego się nie wydarzyło - bo niby co się ciekawego może zdarzyć u samotnej mamusi?? ;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry