Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
weekend u kolezanki chyba odpada bo mamy maly problem, piesek ma lapke w gipsie.
wczoraj lecial za zabawka i mial maly wypadek.
cala noc spedzil w klinice weterynaryjnej, mala z placzu dostala goraczki.
ale dzis juz ok, rodzice przywiezili psa i malej przeszlo.
wczoraj P. przywiózł niesamowicie smaczny sos musztardowo-miodowo-śmietanowy z borowikami i piersią z kurczaka i do tego ryż z warzywami mmmmmm - mniamuśne - już wczoraj trochę zjadłam. Na samą myśl już się głodna zrobiłam. :-):-):-)
A dzisiaj się obudziłam z całym zaklejonym okiem, na szczęście nie boli ale jest czerwone. Muszę iść do lekarza, bo jak poczekam a jutro się rozwinie to co zrobię nie dość że weekend to ja w szkole :-(
Agutka - a moja Olisia to uwielbia spaghetti. Więc najczęściej robię jej carbonarę, albo sam makaron z pesto :-) - nie ma chyba szybszego obiadu :-)
jeszcze nie pisalam ze oliwi wczoraj wprzedszkolu sie bardzo podobalo.
rozmawialamz pania dyrektor,wynikiw maju, ale na chwile obecna nie wiadomo czy bedzie grupa 3latkow.
a jak bedzie to na 25 miejsc jest 90 osob...
U nas w domu kazdy lubi spagetti,Karol co prawda wyjada tylko sos,ale on uwielbia jesc wszystko co czerwone.
Olka bardzo duzo u was chetnych do przedszkola
czesc
Olusia juz zjadla,nasmarowama,
ukladamy puzzle,ja z do skoku
moja juz robila dzis juz robila ciasto
z biszkopkow,monte i keczupu z przyprawami
a ja biore sie za porzadku,bo o 12 musze obiad wstawic tacie
popoludniu moze po rolety pojade,ciekawe czy mozna przyciasc?
bo inaczej na zamowienie,a to koszt u mnie i oli w pokoju ponad 400 zl