Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde,jak takie małe Dziecko pamięta,że na ogródku się w basenie rok temu pluskała?

Agutka Zuzi pewnie szybko przejdzie.
jejku, to moja o basenie nic nie mowi, na cale szczescie.

Phantas co i gdzie studiujesz???cześć dziewczęta
ja miałam "uczelniany" weekend :-(
Oliwcia w sobotę pojechała na działkę. Wróciła dopiero o 20.30. Koleżanka od razu ją do mojej mamy zawiozła, a ta była taka padnięta, że od razu usnęła, kąpiel dopiero dzisiaj rano była :-) Ale oczywiście szczęśliwa, bo cały dzień spędziła z Maurycym - lat 5 albo 6 i Sylwią lat - niecałe 2 ;-) (zresztą"jej Sylwią). Byli nad rzeką, łowili ryby, raz się tylko pokłucili ale potem była zgoda i już wielka miłość ;-)
U mojej mamy jak zwykle była rozpieszczana, dzisiaj poszły na odpust - wiecie co to takiego?? Pytam bo w tych czasach to już wszystko powoli zanika, a dzieci uwielbiają coś takiego.
Agutka - fajnie, że wieczór się udał - wyobrażam sobie zdenerwowanie Was wszystkich :-) ale na szczęście macie o już za sobą :-)
Baśka - jest kasa?? czy nadal ściemnia??

nie ma ani kasy ani jegoBaśka - jest kasa?? czy nadal ściemnia??

,jego rekord to jakies 20min ryku na cale gardlo,i to przewaznie o jakas blahostkie.