reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Olciu,u Was padało przez 5 minut,a u Nas od wczoraj nie ma ani chwili bez deszczu. :baffled:
Co Oliwcia porabia? :-)
I kiedy macie jakieś wyniki z przedszkoli?

Agutka ja myslalam ze wyniki beda juz, ale jak sie treaz oakzalo kazde przedszkole wywiesi liste 15 maja, i nie moga wczesniej.
juz sie nie moge doczekac.
tam gdzie bylam z Oli na dniu otartym to wogole nie wiedza czy bedzie grupa 3 latkow, a jak bedzie to jest 90 zgloszen na 25 miejsc...

Oliwka teraz je zupe i mam nadziej ze uda mi sie ja polozyc bo chce do kilku sklepow wyskoczyc, a wole zeby zostala w domu.
rano byla ze mna. nie chce zeby sie przed weselem rozchorowala.

No tak,wesele niedługo,ale macie fajnie. :-)
My jedziemy na wesele do Warszawy na 6. czerwca. :-) Grześka kuzynka bierze ślub,a przy okazji chciałabym "zahaczyć" o ślub mojej bardzo dobrej koleżanki. :tak: :-) ;-)

A z tymi przedszkolami,to sobie jaja robią... Masakra jakaś... U Nas niby mają otworzyć 2 nowe i może w tych naszych trochę się zmniejszy ilość dzieciaczków,bo pójdą tam dalej,a dla Nas to byłby kawał drogi i zero połączenia. :baffled:
U Nas wyniki wywieszają dopiero 18. maja. :baffled:
Ciekawe,ile jest zgłoszeń u Nas do 3latków,hm...

ogolnie z przedszkolami to tragedia... ciekawa jestem wynikow.

ja na weselu bede dopoki oliwka sie nie zmeczy. wiec pewnie do 20tej.
ona ogolnie sie juz doczekac nie moze:))

Dzwoniłam i Pani powiedziała,że nic nie wie,bo komisja była dziś,ale już się rozeszli,a ona była w banku akurat. :baffled:
I nawet nie wie,jaka duża grupa 3latków będzie. :dry:
Mam dzwonić jutro.

Kurde,skoro komisja już była,to jutro mogłyby być wyniki,a nie jeszcze 2 tygodnie! :wściekła/y: :-p

u mnie wyniki już były, jak ja Wam współczuję tych wszystkich scen z przedszkolami. Krew mnie zalewa jak "słyszę", że zastanawiacie się czy Wasze dzieci przyjmą. Co to w ogóle za świat, nie dość że same musimy dzieci wychowywać to jeszcze są problemy z dostaniem się do przedszkola - chore to - jak cała nasza Polska.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry