reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór przy herbatce. ;-)

Phantas,mnie też krew zalewa... Chcą,żeby dużo dzieci się rodziło,a nie robią nic w kierunku ich przyszłości... Tylko likwidują żlobek za żłobkiem i przedszkole za przedszkolem... :dry:

Majuś,czekam... :cool2: :tak:

reklama
A ja się pochwalę. :-p
Tak narazie wygląda Zuzi "noclegowy" kącik - dzieła G. (trochę "popoprawiane" przez Moją Córcię :cool2: :-D) . :-) :tak:

img0008.jpg

Dzień dobry. :-)

Domek prawie ogarnięty - zostało tylko odkurzanie. ;-) Pranie się pierze,karkóweczka na obiad się dusi. :-) Jeszcze tylko zakupki i popołudnie wolne. :-)

A mój Brat pisze dziś niemiecki. :baffled: :-p

dzien dobry:))
u nas dzis wyszlo sloneczko...

Agutka taki kacik to chyab mazenie kazdego dziecka, piekny jest:))

wiecie co z tymi przedszkolami to ogolnie cyrk, u nas wyniki juz mialy byc a teraz odwlekaja...

Witam
Ja dzisiaj też muszę do przedszkola podjechać tyle, że do zastępczego. Oliwię muszę na lipiec tam zapisać :dry: Kobieta z którą rozmawiałam przez telefon nie pała sympatią do ludzi :baffled:. Mam nadzieję że tylko ona a nie panie opiekujące się dziećmi.

Agutka - fajna ta ściana jest.

A ja dzwoniłam do przedszkola i będzie grupa 3latków około 30osobowa. Pani nadal nie wie,ile było chętnych dzieciaczków. :dry:
Niby na necie mają być wyniki około 15. maja. Zobaczymy...

A tak w ogóle,to mój Brat wyszedł dziś z matury,jako pierwszy - po godzinie. :-p I wszystko napisał. :szok: :-D

reklama
to u nas nikt nic nei chce mowic o przedszkolach...
my juz po sapcerku, zaraz sie ubieramy znow i musimy jechac z pieskiem do weterynarza, tam gdzie mu gips zakaldali bo go lapka boli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry