reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień doberek. :-)

Zuzia śpi od 1,5h,więc sobie do Was zaglądam. :-D
Byłam w przychodni po receptę i przy okazji solarkę sobie zaliczyłam - a co! :-p ;-)

Phantas,sukienka była kupowana z myślą "wyjściowa". :-) Na 1. sierpnia. :cool2: :-p :-D
A Oliwkowy komplecik fajniutki. :-)

Oczywiście,Moja Córcia,jak zwykle będzie ładniej ode mnie wyglądała. :sorry2: :-D :tak: :-)

reklama
czesc i ja sie przywitam
dzis po pracy mam pozbierac rzeczy z pokoju i bedzie poczatek malowania u mnie dzis chyba sufit,jutro reszte u mnie i u Oli,ciesze sie,ałe jak mysle,ze bedzie ladni i odswierzone,ale o tej robocie to juz gorzej;-)

Agutka - nie przesadzaj - raz jedyny Ty będziesz piękniejsza niż Twoja córka ;-) A tak w ogóle bo nie wiem czy pisałaś, czy może mi umknęło... kościelny też czy tylko cywilny??

Basiu odpocznij troche.

Agutka moj brat tez zaczynal slub od rodzicow i swiadkow, ateraz zostalo 30 osob plus 5 dzieci.

oliwia spi juz dosc dlugo, solarek zaliczony.
a paniz mopsu sie dzis nei doczekalam, i pol dniaw dupie mialam.

Dzień dobry niedzielnie. :-)

Daaaaawno tu takiej ciszy nie było... :-(

Wczoraj G. miał wolne,więc cały dzionek spędziliśmy wszyscy razem. :-D
Rano małe zakupki w Biedronce,później Zuzia poszła spać,a My wyskoczyliśmy do miasta porozglądać się za różnymi rzeczami,no i już prawie wszystko powybierane. :-)
Ja wróciłam już z butami. :cool2: :-D

Wczoraj cieplusio i słonecznie,a dziś jakoś tak szaro - buro. :baffled: Mam nadzieję,że się nie rozpada popołudniu...

reklama
Witam i ja mamuśki.U mnie spokój.Moja familia poszła na komunię do Lesia bratanicy,a ja niestety muszę siedzieć w domu,Choć z jednej strony dobrze,bo mogę poskakac po internecie i ponadrabiac zaległości...a z drugiej siedzę sama jak ten kołek i nie bardzo sobie radze sama bo jewstem przywiązana do kul...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry