reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wiecie co chyba trochę zciemniaja u Was z tymi przedszkolami że nie wiedza
do mnie dzwoniła pani dyrektor podczas komisji że mam nie kompletne dokumenty (akurat byłam w szpitalu) dlaczego nie ma napisane gdzie pracuje tatuś :-D i powiedziała że przyjmują go warunkowo a ja mam donieść wyrok
nie mogła mi uwierzyć przez tel że się rozwiodłam :cool2:

reklama
Basiu mi tez sie wydaje ze wiedza... ale co zrobic...

my mialysmy mega ciezkie popoludnie, mala juz od godziny spi/
bylysmyz psem z klinice sciagnac gipski, to bylo straszne przezycie!

dobrze ze oliwia na korytarzu byla,a le i tak wszytko slyszala, odechcialo jej sie pic i jesc, a z wrazenai byal cala czerwona.

ja tez zaraz uciekam do lozka.

dobranoc

A ja dzwoniłam do przedszkola i będzie grupa 3latków około 30osobowa. Pani nadal nie wie,ile było chętnych dzieciaczków. :dry:
Niby na necie mają być wyniki około 15. maja. Zobaczymy...
:szok: :-D
u nas sa grupy do 25 dzieci
u nas wszystkie wyniki w miescie sa tego samego dnia,nie ma czegos takiego,ze wyniki jednego z przedszkoli jest np 5 maja,a innych 15 maja

Dobry wieczór. :-)

Zuzia dopiero 20 minut temu zasnęła. :szok: Na koniec dnia urządziła sobie jeszcze bitwę poduszkową z Mamą i Dziadkami. :laugh2: :-D :-D :-D :-p Padam. :sorry2: Ile Ona ma siły! :szok: :-D :sorry2:
W ogóle Moja Córcia dziś stwierdziła,że w przyszłości będzie strażakiem,pilotem i będzie grała w kosza! :szok: :-D

Aga,u Nas też są wszędzie wyniki dopiero 18. maja. Wywieszają je w przedszkolach. Nie wiem,czemu na necie niby miałyby być wcześniej. :confused: :sorry2:
W tamtym roku miała być grupa 20 osobowa,a zrobili 25,bo było dużo chętnych. W tym podejrzewam,że chętnych jest jeszcze więcej,bo 2006 był wyżem. :sorry2:

Aaaa i jeszcze się pochwalę,co wygrałam dla Zuzi. :cool2: :-D

OD 1 PLN!!NOWA ekri SUKIENECZKA ROZ.4-5 lat (622057772) - Aukcje internetowe Allegro

mój synek wczoraj i dzisiaj na nogach było kilka minut po piątej ;-) ale ja o dziwo się czuję wyspana. już odprowadzony do żłobka i mam chwilę dla siebie ,bo dzisiaj nie mam zajęc na uczelni :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry