Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiesz co, Olisia ma taki (tzn bez znaczka hello kitty, dostała go od kogoś (nie pamiętam od kogo) ale wątpię by tyle kosztował - pewnie za sam znaczek jest 150 więcej.
Dlatego porozmawiałam sobie z niunią i powiedziałam jej że za te pieniądze to na pewno jej nie kupię bo jest za drogie - nie było dramatów - córa jakoś dobrze takie rzeczy znosi.
Gdyby domek kosztował nawet 120 pln to bym się mocno zastanawiała.
A najlepiej bo jest domek dla barbi za 1199 pln :-)
Phantas - wczoraj koło 13 dopiero to wysłałam więc to mało możliwe żeby to były moje książki a raczej to już Twoje. A jeszcze jedno dostaniesz dwie przesyłki - nie zmieściły mi się wszystkie książki - dodałam kilka wg swojej sugestii - jest tam miasto pod skałą - tę książkę albo się czyta jednym tchem albo wyrzuca po 2 kartkach - jeśli ci się nie spodoba przekaż dalej albo prześlij do mnie.